Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Servicii de contabilitate in Timisoara

Servicii de contabilitate in Timisoara

Timisul este unul dintre cele mai importante si mai dezvoltate judete din vestul Romaniei. Cu acces rapid la vestul Europei, multi oameni de afaceri din toata tara decid sa isi stabileasca firmele in Timisoara, municipiul judetului. Cum inceperea unei afaceri nu se rezuma doar la infiintarea unei firme, venim in intampinarea celor care sunt la inceput de drum sau care au firme mici, mijlocii si mari si au nevoie de servicii de contabilitate in Timisoara.

Daca doriti sa infiintati o firma, insa, va punem la dispozitie platforma online LaRegistru, pentru va usura procedura de inmatriculare a societatii.

Va invitam sa descoperiti mai jos serviciile de contabilitate pe care le oferim in Timisoara.

Servicii de contabilitate in Timisoara pentru toate tipurile de firme

Indiferent ca aveti un PFA, SRL, SA sau SNC, va punem la dispozitie servicii de contabilitate personalizate pentru firma dumneavoastra din Timisoara. Printre acestea le enumeram pe urmatorarele:

 1. servicii complete de tinere a evidentei contabile si intocmirea documentelor contabile pentru firma dumneavoastra;
 2. servicii de salarizare si personal care presupun calcularea salariilor si pregatirea documentelor in vederea salarizarii;
 3. servicii de consultanta fiscala care sunt din ce in ce mai cautate de firmele mici si mijlocii din intreaga tara;
 4. servicii de inregistrare in scopuri de TVA si de obtinere a codului EORI pentru firme cu activitati de import-export;
 5. servicii de intocmire a situatiilor financiare in Standardele de Raportare Financiara din Romania si cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS).

Toate serviciile noastre de contabilitate din Timisoara sunt personalizate in functie de nevoile firmei dumneavoastra. De asemenea, va puteti baza pe noi daca doriti sa infiintati o firma in Timisoara, agentii nostri fiind la curent cu toate modificarile legislative.

Servicii contabile personalizate in Timisoara

Contabilitatea unei firme presupune pregatirea, pastrarea si depunerea la autoritatile din domeniul financiar a mai multor documente. De aceea este bine sa apelati la servicii contabile specializate pentru firma dumneavoastra din Timisoara. Printre acestea se numara:

 • pregatirea planului de conturi in functie de activitatea sau activitatile intreprinse de firma;
 • intocmirea si introducerea documentelor primare in evidenta contabila a societatii;
 • pregatirea jurnalelor de vanzari si cumparari, precum si intocmirea registrului de mijloace;
 • tinerea evidentei stocurilor, a furnizorilor si a clientilor, si evidenta registrelor de casa si de banca;
 • intocmirea registrului jurnal si a balantei de verificare, precum si intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale.

Va reamintim ca va stam la dispozitie si cu servicii de infiintare a unei societati in Timisoara, precum si cu servicii de gazduire a sediului social pentru a va usura procedura de inmatricluare a firmei.

Servicii de salarizare in Timisoara

Avand in vedere ca o firma nu poate functiona fara un numar minim de angajati, va putem ajuta cu servicii personalizate de salarizare si personal indiferent de numarul de angajati din firma dumneavoastra din Timisoara.

Va putem ajuta la intocmirea contractelor de munca si tinerea evidentei dosarelor personalului, intocmirea registrului electronic de personal (Revisal), calculul salariilor si pregatirea statelor de plata, calculul concediilor medicale si a altor indemnizatii, mentinerea relatiei cu autoritati precum ITM-ul, Casa de Pensii si Casa de Sanatate.

Va punem la dispozitie servicii de contabilitate si in alte orase ale tarii, precum Bucuresti.

Servicii de intocmire a situatiilor financiare in Timisoara

Situatiile financiare sunt cele mai importante documente ale unei firme, indiferent ca aceasta isi desfasoara activitatea in Timisoara sau in alt oras. De aceea este bine ca intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale de TVA, de impozit pe profit sau intratastat sa fie facute de contabilii nostri din Timisoara care vor avea in vedere cele mai noi reglementari in domeniu.

De ce sa alegeti serviciile noastre de contabilitate in Timisoara?

Contabilitatea unei firme reprezinta cea mai importanta parte dupa infiintarea societatii. De aceea este bine sa apelati la servicii specializate pentru firma dumnevoastra din Timisorara, indiferent ca va aflati la inceput de drum sau aveti experienta in domeniul in care activati.

De asemenea, infiintarea unei firme in Timisoara va poate aduce multe beneficii avand in vedere ca:

 • judetul Timis are una dintre cele mai mici rate de somaj din tara de doar 0,7% la nivelul lui aprilie 2019;
 • la inceputul anului, comertul international de bunuri a adus la bugetul local peste 630,000 de euro;
 • in primul trimestru al anului, Timisul a contribuit la PIB-ul tarii cu peste 253 miliarde de lei;
 • salariul brut la nivelul judetului in aprilie 2019 era de 5,320 de lei.

Daca aveti nevoie de servicii de contabilitate sau infiintare firma in Timisoara, va rugam sa ne contactati.