Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Birou fizic in Romania

Datorita costurilor reduse si accesului de la distanta catre o piata la nivel mondial, majoritatea companiilor startiup prefera sa isi inceapa afacerea online. Cu toate acestea, pentru a putea beneficia de anumite avantaje, cum ar fi inregistrarea in scopuri de TVA in Romania, compania trebuie sa aiba o adresa fizica. Prin urmare, firma noastra  va poate oferi un birou fizic in Romania pentru a va usura procesul. In conformitate cu reglementarile legale din Romania, un avocat, un contabil sau un alt furnizor de servicii profesionale isi poate pune la dispozitie adresa pentru clientii sai ca birou fizic.

Avantajele unei adrese fizice:

  • Veti fi eligibil pentru inregistrarea in scopuri de TVA
  • Puteti aplica la avantaje guvernamentale
  • Veti putea deschide un cont bancar in Romania
  • Va va ajuta in legatura cu declaratia de informare anuala

Firma noastra cunoaste nevoile noilor investitori si suntem pregatiti sa va ajutam sa inregistrati o adresa fizica in Romania pentru compania dumneavoastra. Ca societate noua stabilita in Romania, indiferent de forma juridica (PFA, SRL, SA etc.) trebuie sa aiba un sediu social. Sediul social poate fi un spatiu inchiriat, o casa sau un apartament detinute sau poate fi gazduit de o firma de avocatura. Ultima optiune nu este foarte cunoscuta si populara ca cea anterioara, dar este posibila si mai eficienta din punct de vedere al costurilor, daca nu aveti nevoie sa utilizati spatiul pentru dezvoltarea activitatii. Aceasta este o optiune legala prevazuta de Legea 51/1995, in care se precizeaza ca pentru ca o societate sa aiba sediul social gazduit de o firma de avocatura, trebuie sa existe un contract semnat care sa includa in mod clar durata gazduirii si conditiile. Cu toate acestea, aceasta optiune este disponibila numai pentru SA sau SRL, nu pentru PFA. In plus, compania nu va putea sa desfasoare activitati de la sediul gazduit, dar va putea primi corespondenta de la autoritatile publice, clienti si asa mai departe.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa contactati agentii nostri din Bucuresti care au o vasta experienta si cunostinte in ceea ce priveste inregistrarea adreselor fizice pentru companiile straine.