Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Pitesti

Gazduire sediu social in Pitesti

Pitestiul este unul dintre orasele importante ale tarii in care numerosi oameni de afaceri infiinteaza firme mici si mijlocii. Una dintre provocarile demararii unei afaceri aici este gasirea unui sediu social pentru societate, avand in vedere ca acest oras nu este atat de mare precum alte orase cum sunt Bucuresti, Constanta sau Iasi.

Cea mai la indemana solutie pentru multi antreprenori este gazduirea sediului social in Pitesti, un serviciu pus la dispozitie de firma noastra. Pentru multi dintre cei care vor sa abia propriile afaceri, gazduirea sediului social s-a dovedit una dintre cele mai inspirate decizii si in alte orase.

Celor interesati, le stam la dispozitie si cu LaRegistru, o platforma creata special pentru inceperea procedurii de infiintare a unei firme.

Gasirea unui sediu social pentru firma in Pitesti

Gasirea unui sediu social este unul dintre primii pasi ce trebuie parcursi la infiintarea unei firme. Inchirierea sau folosirea unei proprietati personale sunt cele mai comune solutii cand vine vorba de sediul social al unei firme in Pitesti, insa raportdandu-se la numarul mare de firme care se infiinteaza in comparatie cu procesul mai indelungat de constructie a spatiilor de birouri sau comerciale, oamenii de afaceri se vad nevoiti sa caute alte spatii care sa poata fi folosite ca sediu social.

Agentii nostri pun la dispozitia celor care au nevoie de sediu social serviciul de gazduire a acestuia in Pitesti la preturi foarte avantajoase.

Serviciul de gazduire a unui sediu social in Pitesti

Gazduirea unui sediu social este un serviciu pus la dispozitia celor interesati sa infiinteze societati precum SRL-uri si SA-uri nu numai in Pitesti, ci in orase din intreaga tara. Acest serviciu poate fi oferit doar de catre birouri de avocatura in baza legii 51/ 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, prin urmare este perfect legal sa folositi gazduirea sediului social pentru societatea dumneavoastra din Pitesti.

Gazduirea sediului social – o solutie rapida

Intr-adevar, folosirea gazduirii unui sediu social in Pitesti este una dintre cele mai rapide solutii de gasire a unui sediu social deoarece:

  • acesta este, de fapt, un serviciu pus la dispozitie de un birou sau firma de avocatura;
  • nu aveti nevoie de gasirea unui spatiu pe care sa il dotati sau echipati pentru a-l folosi ca sediu social;
  • gazduirea sediului social este disponibila in cel mai scurt timp, de obicei imediat dupa semnarea contractului de asistenta juridica;
  • nu trebuie sa demarati alte proceduri legate de folosirea unui astfel de serviciu, precum obtinerea acordului vecinilor in cazul inchirierii unui apartament;
  • puteti obtine si alte beneficii, precum accesul la sali de conferinta pentru intalniri cu clienti sau parteneri de afaceri.

Alegerea gazduirii sediului social prin intermediul agentilor nostri din Pitesi in detrimentul unui sediu social conventional va implica costuri reduse in comparatie cu plata unui avans sau a unei chirii lunare.

Cine poate folosi serviciul de gazduire a sediului social in Pitesti?

Nu exista conditionari pentru a alege serviciul de gazduire a unui sediu social in Pitesti, acesta fiind pus la dispozitia tuturor celor care vor sa infiinteze un SRL sau un SA aici. De asemenea, acest serviciu poate fi folosit si pentru deschiderea unui punct de lucru secundar. Antreprenorii care vor sa isi mute firmele din alte orase se pot baza pe serviciile noastre de gazduire a sediului social in Pitesti.

Daca aveti intrebari legate de gazduirea sediului social in Pitesti, va vom raspunde cu promptitudine. Va puteti baza pe noi si pentru servicii de infiintare a unei firme in Pitesti.

Intrebari frecvente despre gazduirea sediului social in Pitesti

1. Cat de repede se poate obtine serviciul de gazduire a sediului social in Pitesti?

Folosirea gazduirii sediului social in Pitesti este posibila in 24 de ore de la semnarea contractului de asistenta juridica.

2. De ce documente am nevoie pentru a face dovada sediului social la Registrul Comertului?

Contractul de asistenta juridica este singurul document de care aveti nevoie ca dovada la Registrul Comertului.

3. Care este perioada minima pentru care pot folosi acest serviciu?

Puteti folosi serviciul de gazduire a sediului social in Pitesti poate fi folosit pentru o perioada minima de o luna de zile.

4. Exista vreo perioada maxima pentru folosirea acestui serviciu?

Da, perioada maxima pentru care poate fi folosit servciul de gazduirea a sediului social este de un an de zile.

5. Cat costa serviciul de gazduire a sediului social in Pitesti?

Serviciul de gazduire a sediului social in Pitesti va este pus la dispozitie pentru sume de cateva sute de lei, in functie de perioada contractuala.

Pentru informatii suplimentare si preturi pentru serviciul de gazduire a sediului social in Pitesti, va rugam sa ne contactati.