Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social Iasi

Gazduire sediu social Iasi

Daca doriti sa infiintati o firma in Iasi trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte. Primul este alegerea tipului de societate care va trebui sa se potriveasca activitatii pe care doriti sa o intreprindeti, iar apoi sa incepeti procedura de inmatriculare a acesteia.  Inainte de inregistrarea unei firme la Registrul Comertului din Iasi, este bine de stiut ca veti avea nevoie de un sediu social pentru viitoarea societate.

Gasirea unui sediu social in Iasi poate fi destul de dificila, mai ales daca nu sunteti din acest oras sau judet, de aceea agentii nostri specializati in infiintare de firme va pun la disozitie serviciul de gazduire de sediu social in Iasi. De asemenea, va puteti baza pe noi pe durata intregii proceduri de infiintare a unei firme in orasul in care aveti nevoie de serviciile noastre.

Daca doriti sa incepeti procedura de infiintare a unei societati, va rugam sa accesati platforma LaRegistru, care va este pusa la dispozitie de catre firma noastra.

Ce este serviciul de gazduire de sediu social?

Sediul social este unul dintre cele mai importante elemente necesare infiintarii unei firme in Romania, deci si in Iasi. Acesta este principala adresa pe care Registrul Comertului o va folosi pentru a emite documente oficiale, dar si alte notificari. Prin urmare, serviciul de gazduire de sediu social in Iasi presupune punerea la dispozitie a unei adrese oficiale pe care o pot folosi atat Registrul Comertului, precum si alte autoritati, dar si potentiali clienti sau parteneri de afaceri.

Serviciul de gazduire sediu social in Iasi va poate fi pus la dispozitie doar in anumite conditii. Acestea va pot fi explicate in detaliu de agentii nostri.

Cine poate beneficia de serviciile de gazduire de sediu social in Iasi?

Dupa cum am scris mai devreme, serviciul de gazduire de sediu social in Iasi va poate fi pus la dispozitie doar in anumite conditii, si anume:

  • daca doriti sa infiintati un tip de societate compatibil cu acest serviciu (gazduirea de sediu social nu este valabila la infiintarea unui PFA);
  • doar firmele de avocatura pot pune la dispozitie astfel de servicii, conform Legii societatilor si a Legii privind profesia de avocat;
  • serviciul de gazduire de sediu social poate fi folosit pentru o perioada maxima de un an de zile;
  • acest serviciu poate fi reinnoit in baza unui contract intre unul dintre asociatii sau actionarii firmei si firma de avocatura.

Specialistii nostri din Iasi va pot pune la dispozitie serviciul de gazduire de sediu social in bazele legilor care il reglementeaza. De asemenea, va putem ajuta la infiintarea unui SRL in Iasi, una dintre cele mai utilizate tipuri de societati in acest judet.

Avantajele serviciului de gazduire de sediu social in Iasi

Alegerea sau gasirea unui sediu social in Iasi nu este usoara pentru oamenii de afaceri veniti din alte parti ale tarii si care vor sa infiinteze firme aici. Acestia pot intampina diferite dificultati, printre care cel mai des intalnite sunt cele legate de nepotrivirea sediului social ales cu cerintele legale in acest sens, sau chiar intarzierea in gasirea unui spatiu in timpul necesar infiintarii societatii. Acestea sunt doua dintre cele mai mari avantaje in alegerea serviciului de gazduire de sediu social Iasi: niciodata nu veti avea probleme la inmatricularea firmei cu un astfel de serviciu, iar timpul necesar pentru obtinerea lui este cel mai scurt posibil.

Alte avantaje ale alegerii serviciului de gazduire de sediu social in Iasi prin intermediul consulnantilor nostri sunt:

  • costurile reduse ale acestui serviciu in comparatie cu folosirea unui spatiu comercial conventional;
  • garantarea primirii oricarui document oficial emis de Registrul Comertului sau a celor trimise de alte autoritati;
  • posibilitatea de a opta pentru alte servicii aferente gazduirii sediului social la firma noastra;
  • posibilitatea de a inchiria sali de conferinta pentru anumite perioade timp, in functie de nevoi.

Iasiul este unul dintre cele mai mari orase ale tarii, atragand un numar foarte mare de investitori, ceea ce poate destul de dificil sa gasiti un sediu social adecvat tipului de societate pe care vreti sa il infiintati.

Serviciile noastre de gazduire a sediului social in Iasi va sunt puse la dispozitie de catre agenti cu experienta in infiintarea de firme in orasele mari ale tarii. De asemenea, acest serviciu se adreseaza si celor care vor sa isi mute afacerile in Iasi si au la dispozitie o limita de timp pentru efectuarea acestei mutari.

Va invitam sa ne contactati pentru informatii suplimentare legate de serviciile oferite de agentii nostri, atat cele de gazduire a sediului social, cat si cele de infiintare de firme in Iasi si in alte orase.