Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Sibiu

Gazduire sediu social in Sibiu

Infiintarea unei firme presupune cativa pasi preliminari, printre care alegerea tipului de societate, stabilirea numelui acesteia si gasirea unui sediu social. Dintre acesti pasi, gasirea unui sediu social este, de obicei, cel mai dificil, deoarece spatiul gasit trebuie sa corespuna catorva cerinte impuse de Registrul Comertului.

Pentru infiintarea unei firme in Sibiu, sediul social al societatii poate fi cu succes indeplinit de serviciul de gazduire a sediului social la un birou de avocatura. De aceea, agentii nostri va pun la dispozitie gazduirea de sediu social in Sibiu.

Daca doriti sa incepeti procedura de infiintarea a firmei cat mai repede, platforma noastra LaRegistru este la dispozitia dumneavoastra.

Ce trebuie avut in vedere la gasirea unui sediu social in Sibiu

Sediul social reprezinta adresa oficiala sau prinicipala a unei firme. Acesta trebuie stabilit inaintea inceperii procedurii de infiintare a firmei, deoarece trebuie pregatite si depuse anumite documente care vor atesta dreptul de folosinta al adresei respective ca sediu social. De asemeanea, aprobarea folosirii sediului social trebuie obtinuta mai intai de la ANAF.

Gasirea unui sediu social in Sibiu nu este dificila, insa serviciul de gazduire a sediului social este mai usor de folosit.

Agentii nostri va pun la dispozitie serviciul de gazduire a unui sediu social in Sibiu la preturi avantajoase. De asemenea, va stam la dispozitie si cu servicii de infiintare a unor diverse tipuri de firme in Sibiu.

Cand poate fi folosit serviciul de gazduire a sediului social in Sibiu

Conform legii, serviciul de gazduire a unui sediu social poate fi oferit doar de firme sau birouri de avocatura. Cu o vasta experienta in infiintarea de firme, specialistii nostri va pun la dispozitie mai multe servicii, printre care si cel de gazduire a unui sediu social.

Daca aveti nevoie de un sediu social pentru a infiinta o firma in Sibiu, iata in ce situatii va putem fi de ajutor:

  1. daca nu aveti suficient timp la dispozitie pentru a cauta un alt spatiu pentru a fi folosit ca sediu social;
  2. daca aveti un spatiu, insa acesta nu poate fi folosit momentan ca sediu social al firmei;
  3. daca aveti un spatiu intr-un apartament, insa nu ati obtinut acordul vecinilor si/sau al asociatiei de locatari;
  4. daca nu doriti sa cheltuiti foarte multi bani pentru inchirierea unui spatiu comercial sau de birouri;
  5. daca nu sunteti din Sibiu, insa doriti sa infiintati o firma aici si trebuie sa incepeti procedura de inmatriculare in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, daca doriti sa mutati o firma din alt oras in Sibiu, serviciul de gazduire a sediului social va poate fi de ajutor. Consultantii nostri va pot ajuta si la infiintarea unui SRL in Sibiu, prin urmare nu ezitati sa ne spuneti de ce servicii aveti nevoie pentru a va face o oferta personalizata.

Servicii de gazduire a sediului social in Sibiu

Agentii nostri din Sibiu va pun la dispozitie servicii complete de gazduire a sediului social, printre care o adresa pentru societatea dumneavoastra, ridicarea, sortarea si trimiterea mai departe a corespondentei, precum si accesul la sali de conferinta dotate cu cele mai noi echipamente de telecomunicatii.

Va aducem la cunostinta ca serviciul de gazduire a unui sediu social poate fi folosit doar pentru anumite tipuri de societati, precum cea cu raspundere limitata sau societatea pe actiuni. De asemenea, gazduirea unui sediu social se va face pe baza unui contract care va fi semnat pe o perioada de timp prestabilita.

Va rugam sa luati legatura cu echipa noastra pentru mai multe informatii legate de serviciul de gazduire a unui sediu social in Sibiu. Acest serviciu este disponibil si alte orase din centrul tarii, printre care Cluj-Napoca si Brasov.

Avantajele gazduirii sediului social in Sibiu

Daca nu v-ati hotarat inca aspura folosirii unui sediul social conventional sau a serviciului de gazduire a unui sediu social in Sibiu, iata cateva dintre avantajele celui din urma:

  • folosirea serviciului de gazduire a sediului social este mult mai ieftina decat alte optiuni;
  • serviciul de gazduire a unui sediu social este mult mai usor de obtinut, de fapt putand fi obtinui imediat;
  • nu exista costuri legate de intretinerea unui sediu social obtinut prin accesarea serviciilor noastre;
  • nu aveti nevoie de acordul vecinilor sau alte aprobari la folosirea unui serviciu de gazduire a sediului social in Sibiu;
  • puteti obtine si alte servicii complementare, precum cele mentionate mai sus prin intermediul agentilor nostri.

Daca doriti sa infiintati o firma si aveti nevoie de un sediu social in Sibiu, nu ezitati sa ne contactati pentru servicii rapide de gazduire a sediului social.