Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Servicii de contabilitate in Brasov

Servicii de contabilitate in Brasov

Brasovul este unul dintre cele mai importante centre economice din centrul tarii, de aceea numarul oamenilor de afaceri care isi indreapta atentia spre orasul Brasov pentru infiintarea unei firme este din ce in ce mai mare.

Pentru cei aflati la inceput de drum, dar si pentru cei care au deja afaceri in Brasov, venim cu servicii de contabilitate personalizate in functie de specificul si nevoile societatilor lor. Va invitam sa descoperiti mai jos care sunt principalele servicii de contabilitate pe care le puteti gasi in Brasov.

Daca aveti nevoie de ajutor la infiintarea unei firme, va punem la dispozitie platforma noastra, LaRegistru, pentru o procedura cat mai simpla si mai rapida.

Servicii de contabilitate oferite de firma noastra in Brasov

Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu servicii complete de infiintare firme si de contabilitate in Brasov, va propunem urmatoarele solutii contabile:

 1. inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA, daca firma dumneavoastra se afla la inceput de drum;
 2. pentru firmele mici precum PFA-uri si intreprinderi individuale si familiale, venim cu solutii de contabilitate primara;
 3. va oferim si servicii de intocmire a jurnalelor de vanzari si de cumparari, si inregistrarea si evidenta stocurilor;
 4. va punem la dispozitie servicii de tinere a evidentei contabile si intocmirea documentelor contabile pentru firma dumneavoastra;
 5. intocmirea si depunerea situatiilor financiare si a declaratiilor fiscale in termenele prevazute de lege;
 6. servicii de salarizare, consultanta fiscala, audit si expertize contabile pentru toate tipurile de firme.

Toate serviciile noastre de contabilitate din Brasov respecta normele de aplicare impuse de autoritatile in domeniu din Romania.

Daca doriti sa infiintati o firma in Brasov, agentii nostri va stau la dispozitie si cu servicii de inmatriculare de diferite tipuri de societati.

Servicii de contabilitate pentru firme noi in Brasov

Firmele nou-infiintate sunt, de obicei, mai greu de organizat din punct de vedere contabil, insa cu ajutorul nostru va puteti baza pe servicii de infiintare firma urmate de cele de contabilitate in Brasov. Astfel, succesul al firmei dumneavoastra este asigurat inca de la inceput. Odata firma inmatriculata, contabilii nostri se vor ocupa de inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA, insa va putem ajuta sa obtineri si codul EORI de la Autoritatea Nationala a Vamilor din Romania si care este administrata de ANAF.

Servicii de salarizare in Brasov

Serviciile de salarizare sunt printre cele mai solicitate de firme din intreaga tara, deoarece sunt mult mai solicitante. De multe ori, firmele au departamente separate de resurse umane, insa acestea exercita o presiune financiara destul de mare, iar cea mai simpla modalitate de a scapa de ea este apelarea la serviciile de contabilitate disponibile in orasele respective.

Pentru a va ajuta, va punem astfel de servicii la dispozitie in Brasov, astfel putandu-va concentra pe alte aspecte ale afacerii dumneavoastra.

Servicii de tinere a evidentei contabile in Brasov

Una dintre cele mai complexe activitati ale departamentului contabil al unei firme este tinerea evidentei contabile. De aceea externalizarea acestei ramuri sau a intregului departament va poate fi ajuta sa reduceti din cheltuieli si sa canalizati sumele de bani dedicate acestor activitati catre alte departamente din firma.

Evidenta contabila a unei firme din Brasov presupune:

 • elaborarea planului de conturi raportat la specificul firmei;
 • introducerea documentelor contabile in sistemul de contabilitate;
 • intocmirea jurnalelor de vanzari si de cumparari ale firmei, precum si al registrului de mijloace;
 • inregistrarea si pastrarea evidentei stocurilor, a furnizorilor si a clientilor;
 • intocmirea registrului-jurnal, a balantei de verificare si a situatiilor financiare semestriale si anuale;
 • pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale (de impozit pe profit, de TVA).

Dupa cum scriam mai sus, serviciile noastre de contabilitate pentru firma dumneavoastra din Brasov sunt personalizate. De asemenea, va oferim servicii de contabilitate si in alte orase ale tarii, printre acestea numaradu-se Bucurestiul si Ploiestiul.

In 2018, judetul Brasov a avut o evoultie economica buna avand in vedere ca:

 • economia la nivel local a crescut cu 7,6% fata de 2017, atingand 10.9 miliarde de euro;
 • numarul de firme a crescut si el, avand in vedere ca aproximativ 25.000 de firme au depus bilanturi;
 • numarul angajatilor a crescut si el cu aproximativ 1.000 de angajati anul trecut;
 • numarul total de angajati in 2018 a fost de 155.000 de persoane.

Pentru servicii complete de contabilitate in Brasov, va rugam sa ne contactati.