Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social Cluj

Gazduire sediu social Cluj

Daca doriti sa incepeti o afacere in Romania, trebuie sa respectati cateva reguli si legi referitoare la infiintarea unei firme. Dupa alegerea orasului in care doriti sa porniti afacerea, va trebui sa incepeti pregatirea dosarului de infiintare a societatii.

Unul dintre cei mai importanti pasi ai inmatricularii unei firme este gasirea unui sediu social pentru societatea ce urmeaza a fi infiintata. Daca doriti sa incepeti o afacere in Cluj-Napoca, agentii nostri va pun la dispozitie servicii de gazduire de sediu social la unul dintre cele mai bune preturi de pe piata.

De asemenea, daca doriti sa incepeti procedura de inmatriculare a firmei online, va invitam sa accesati platforma noastra LaRegistru.

Ce presupune gasirea unui sediu social in Cluj

Infiintarea unei firme in orasul Cluj-Napoca presupune a avea sediul social al firmei in acest oras. Sediul social poate fi:

 1. un spatiu comercial care poate fi inchiriat de la proprietar printr-un contract de inchiriere sau comodat;
 2. o proprietate a unuia dintre asociatii sau actionarii firmei, care la fel, trebuie inchiriata;
 3. un apartament intr-un bloc, pentru care va trebui sa se obtina acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari;
 4. un spatiu sau birou pus la dispozitie de o firma de avocatura – serviciu care poarta numele de gazduire sediu social.

Dintre toate aceste optiuni, alegerea unui sediu social pus la dispozitie de firma noastra poate diminua semnificativ timpul pierdut pentru cautarea unui spatiu ce poate fi folosit ca sediu social in Cluj.

Ce este serviciul de gazduire de sediu social in Cluj?

Serviciile de gazduire de sediu social sunt prevazute de lege si pot fi oferite doar de catre firmele de avocatura sau de avocati. Acestea va sunt puse la dispozitie si de agentii nostri din Cluj.

Serviciul de gazduire a sediului social in Cluj pus la dispozitie de agentii nostri presupune:

 • acces la spatii de birouri moderne si echipate corespunzator nevoilor dumneavoastra;
 • acces la sali de conferinta moderne care pot fi inchiriate pe durate scurte sau mai lungi;
 • preturi competitive pentru serviciile de gazduire de sediu social in Cluj;
 • un contract ce poate fi incheiat pe o durata de maxim un an de zile, conform legii.

Este bine de stiut ca serviciul de gazduire sediu social in Cluj este pus la dispozitia celor care vor sa infiinteze SRL-uri si SA-uri. Va putem ajuta si cu servicii de infiintare de firme in Cluj-Napoca, printre care si PFA-uri.

De ce sa alegeti serviciile noastre de gazduire sediu social in Cluj?

Primul aspect important care trebuie avut in vedere la infiintarea unei firme in Cluj sau alt oras al tarii este gasirea unui sediu social, mai ales daca sunteti din alt judet. Apeland la serviciile oferite de agentii nostri specializati in infiintarea de firme, serviciul nostru de gazduire de sediul social in Cluj va este pus la dispozitie imediat si fara batai de cap legate de gasirea unui loc ce poate acceptat de Registrul Comertului.

Serviciile de gazduire de sediu social in Cluj pot fi accesate si de catre cei care vor sa mute o firma din alt oras aici. Acest aspect este important deoarece pentru a desfasura activitati in Cluj, o firma trebuie sa aiba un sediu social aici.

Un alt avantaj al serviciului de gazduire de sediu social in Cluj este legat de faptul ca, din punct de vedere legal, acesta poate fi obtinut pe o perioada de maxim un an de zile.

Prin intermediul specialistilor nostri in Cluj, acest serviciu va este pus la dispozitie la preturi foarte avantajoase, avand in vedere si alte servicii conexe de care ati putea avea nevoie. De asemenea, pentru a va incepe afacerea in cel mai scurt timp posibil, va puteti baza pe noi si pentru infiintarea firmei.

Intrebari frecvente despre serviciile de gazduire sediu social in Cluj

Chiar daca serviciul de gazduire de sediu social este prezent in Romania de ceva timp, multi antreprenori care sunt la inceput de drum au destul de multe intrebari legate de acesta. Consultantii nostri au raspuns mai jos la cateva dintre aceste intrebari:

 • Este legal serviciul de gazduire de sediu social in Cluj?

Da, acest serviciu este legal si este prevazut atat in Legea societatilor cat si Legea exercitarii profesiei de avocat.

 • Pot opta pentru acest serviciu indiferent de tipul de firma pe care vreau sa il deschid?

Nu, din pacate acest serviciu este destinat doar celor care vor sa infiinteze SRL-uri si SA-uri, prin urmare nu poate fi accesat de cei care vor sa deschida PFA-uri in Cluj.

 • Este scump sa aleg un astfel de serviciu in Cluj?

Nu, serviciul de gazduire de sediu social in Cluj nu este scump, preturile depinzand de alte servicii conexe.

 • Pentru ce perioada de timp pot obtine un sediu social in Cluj?

Durata maxima pentru care puteti obtine serviciul de gazduire de sediu social in Cluj este de un an de zile calendaristic.

Daca mai aveti si alte intrebari legate de serviciile noastre, sau daca sunteti interesat de infiintarea unei firme, nu ezitati sa ne contactati.