Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Brasov

Gazduire sediu social in Brasov

Cei care vor sa aiba propriile lor afaceri pot alege orasul in care isi vor infiinta firmele in functie de sectorul in care vor sa activeze, insa si in functie de costurile generate de administrarea societatilor. Cel mai bun exemplu este Bucurestiul care va genera costuri mai mari de chirie la gasirea unui sediu social. Sunt, insa, si alte orase mari in care aceste costuri sunt mai mici, cum este Brasovul.

Unul dintre costurile care pot fi reduse inca de la infiintarea unei firme in Brasov sunt cele legate de gasirea unui sediu social. Astfel, in loc sa inchirieze un spatiu comercial, oamenii de afaceri pot opta pentru servicii de gazduire a sediului social in Brasov.

Cei care vor sa infiinteze firme pot incepe aceasta procedura cu ajutorul platformei noastre, La Registru.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu servicii de infiintare de firma si gazduire de sediu social in Brasov.

Importanta sediului social la infiintarea unei firme in Brasov

Gasirea unui sediu social este unul dintre cele mai importante aspecte ale infiintarii unei firme, deoarece este o cerinta obligatorie la depunerea dosarului de inmatriculare la Registrul Comertului. Pentru cei veniti din alt oras, gasirea unui spatiu care sa deserveasca acestui scop si care sa intruneasca cerintele destul de complexe ale Registrului Comertului, serviciul de gazduire de sediu social in Brasov poate fi o alternativa foarte buna.

Conform Legii societatilor, gazduirea sediului social intr-un birou de avocatura este permisa, iar in Brasov, agentii nostri va pun la dispozitie un astfel de serviciu.

Ce inseamna gazduirea unui sediu social in Brasov?

Daca sunteti interesat in gazduirea unui sediu social in Brasov va puteti adresa firmei noastre care va va pune la dispozitie un astfel de serviciu contra cost.

Gazduirea de sediu social in Brasov este posibila intr-una dintre urmatoarele situatii:

  • nu sunteti din Brasov si nu aveti timp sa gasiti un spatiu comercial sau o alta locatie pentru firma;
  • detineti un spatiu comercial, insa acesta nu poate fi folosit ca sediu social din punct de vedere legal;
  • nu puteti obtine acordul veicinilor sau al asociatiei de proprietari pentru folosirea unui apartament ca sediu social;
  • doriti sa infiintati firma si sa aveti sediul social intr-un spatiu comercial sau cladire de birouri.

Gazduirea de sediu social a devenit o solutie pentru multi antreprenori, aceasta avand mai multe avantaje.

Cui se adreseaza gazduirea de sediu social in Brasov?

Nu doar cei care infiinteaza firme noi in Brasov pot apela la serviciile de gazduire de sediu social in acest oras, ci si cei care vor sa isi mute temporar sau permanent firma pot beneficia de gazduire de sediu social in Brasov.

Firma noastra va stau la dispozitie pentru orice intrebare legata de infiintarea unei firme sau gazduire de sediul social in Brasov, dar si in alte orase mari ale tarii.

Conditii pentru gazduirea unui sediu social in Brasov

Este bine de stiut ca gazduirea de sediu social este posibila doar in anumite conditii, indiferent daca orasul despre care vorbim este Brasovul sau altul. Asadar, gazduirea de sediu de social este posibila daca:

  • firma pe care doriti sa o infiintati este de tip SRL, deoarece acest serviciu nu este valabil la infiintarea unui PFA;
  • daca doriti sa mutati o firma in Brasov, aceasta trebuie sa fie o societate cu responsabilitate limitata;
  • gazduirea de sediu social este permisa doar in biroul unui avocat sau firme de avocatura;
  • perioada maxima pentru care poate fi folosit un astfel de serviciu este un an, insa poate fi reinnoita.

Agentii nostri va pot ajuta la infiintarea unui SRL sau al oricarui alt tip de societate in Brasov si va pot ajuta si cu gazduirea sediului social pentru firma dumneavoastra.

Avantajele gazduirii de sediu social in Brasov

Gazduirea unui sediu social se poate dovedi foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Primul, si probabil cel mai important, este costul redus in comparatie cu un sediu social inchiriat. De asemenea, fiind gazduit de o firma de avocatura, veti fi in siguranta in ceea ce priveste primirea corespondetei firmei: agentii nostri o vor prelua si o vor trimite in locatia indicata de proprietarul firmei.

Un alt avantaj al sediul social obtinut prin serviciul de gazduire este ca va corespunde intotdeaua cu cerintele Registrului Comertului din Brasov.

Daca aveti nevoie de servicii de gazduire de sediu social in Brasov sau in alt oras, va rugam sa ne contactati. Va stam la dispozitie cu servicii personalizate de infiintare de firma, astfel incat sa puteti demara orice tip de afacere in timp util.