Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Ploiesti

Gazduire sediu social in Ploiesti

Ploiestiul este unul dintre cele mai importante orase din sud-estul tarii, dezvoltandu-se foarte mult in urma industrializarii din trecut. Acum, din ce in ce mai multi antreprenori deschid firme in domenii variate, printre care IT-ul ocupa un loc fruntas.

Infiintarea unei societati in Ploiesti inseamna parcurgerea catorva etape preliminarii inmatricularii si cateva etape propriu-zise de infiintare a firmei. Printre etapele preliminarii se numara gasirea unui sediu social, caz in care gazduirea sediului social in Ploiesti poate fi o solutie viabila.

Agentii nostri va pun la dispozitie mai multe servicii legate de infiintarea unei firme, printre care gazduirea sediului social in Ploiesti si platforma LaRegistru pentru a va acomoda cu procedura de inmatriculare a unei societati.

Ce este gazduirea sediului social si cum poate fi de folos in Ploiesti?

Gazduirea sediului social este un serviciu care poate fi pus la dispozitia antreprenorilor in baza a doua legi: Legea 51/ 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale. Astfel, gazduirea sediului social poate tine loc, pentru o durata limitata de timp, unui sediu social conventional.

Agentii nostri va stau la dispozitie cu serviciul de gazduire a unui sediu social in mai multe orase ale tarii, printre care si Ploiesti.

Gazduirea sediului social in Ploiesti ofera mai multe avantaje si poate fi folos atat oamenilor de afaceri cu experienta, dar si celor aflati la inceput de drum si care au nevoie de ajutor la infiintarea unei firme.

Gazduirea sediului social al unei firme in Ploiesti poate fi de folos in urmatoarele situatii:

 1. oamenilor de afaceri aflati la inceput de drum si care au nevoie de un sediu social la infiintarea unei firme;
 2. celor care au deja firme si vor sa deschida un punct de lucru in alt oras, in acest caz in Ploiesti;
 3. celor care nu au gasit un sediu social pentru viitoarea firma si sunt presati de timp ;
 4. celor care au gasit un spatiu pentru sediul social, insa acesta nu corespunde cerintelor Registrului Comertului ;
 5. celor care au o proprietate pe care nu o pot folosi ca sediu social pentru viitoarea firma din Ploiesti;
 6. celor care nu vor sa plateasca chirii foarte mari in spatii comerciale sau cladiri de birouri.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale serviciului de gazduire a sediului social in Ploiesti este ca poate fi obtinut foarte repede.

Agentii nostri va pun la dispozitie serviciul de gazduire a sediului social in Ploiesti, precum si in alte orase ale tarii, precum Bucuresti, Oradea si Pitesti.

Avantajele gazduirii sediului social in Ploiesti

Gazduirea unui sediu social in Ploiesti are mai multe avantaje, insa este bine de stiut ca acest serviciu este valabil pentru cei care vor sa infiinteze SRL-uri si SA-uri. Serviciul de gazduire a sediului social nu este valabil in cazul celor ce vor sa infiinteze PFA-uri.

Principalele avantaje ale gazduirii sediului social sunt:

 • este foarte rapid si usor de obtinut, avand in vedere ca serviciul se bazeaza pe un contract de asistenta juridica;
 • sediul social este pus la dispozitia clientlui in maximum 24 de ore de la semnarea contractului;
 • serviciul de gazduire a sediului social este personalizat in functie de nevoile si cerintele clientului;
 • pretul gazduirii sediului social este cu mult mai mic decat cel al inchirierii unui sediu social conventional;
 • sediul social la adresa unei firme de avocatura este foarte sigura, avand in vedere ca va servi drept adresa de corespondenta oficiala a firmei.

Gazduirea unui sediu social este din ce in ce mai cautata in orase din intreaga tara, inclusiv in Ploiesti, unde preturile chiriilor au crescut simtitor in ulitmii ani.

Specialistii nostri din Ploiesti va stau la dispozitie cu servicii de infiintare firme si gazduire a sediului social, astfel incat sa beneficiati de tot confortul la inmatricularea oricarui tip de societate.

De ce sa infiintati o firma in Ploiesti?

Aflat la o distanta destul de mica de Bucuresti, Ploiestiul este o destinatie de afaceri mult mai ieftina in comparatie cu acesta, fiind preferat de multi oameni de afaceri. Prin serviciul de gazduire a sediului social al unei firme in Ploiesti, timpul petrecut cu procedura de inmatriculare a acesteia va fi redus destul de mult, ceea ce va ajuta la demararea activitatilor firmei intr-un timp mult mai scurt.

Daca doriti sa infiintati sau sa mutati o firma in Ploiesti si aveti nevoie de un sediu social pentru aceasta, consultantii nostri va pun la dispozitie serviciul de gazduire a sediului social in cel mai scurt timp si cel mai simplu mod posibil, de aceea va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.