Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Servicii de contabilitate in Constanta

Servicii de contabilitate in Constanta

Constanta este unul dintre cele mai mari orase ale tarii, ceea ce atrage foarte multi investitori. Cei care infiinteaza firme in acest oras pot opera in diferite sectoare economice si sa inregistreze profituri foarte bune. De indata ce procedura de infiintare a unei firme a fost incheiata, societatea isi poate incepe activitatea economica, insa aceasta trebuie contabilizata. Pentru aceasta va propunem servicii contabile moderne si personalizate pentru firma dumneavoastra din Constanta.

Inainte de a trece la prezentarea serviciilor contabile pe care vi le putem oferi in Constanta, va invitam sa incepeti procedura de inmatriculare a firmei cu ajutorul platformei noastre online, LaRegistru.

Principalele servicii contabile disponibile in Constanta

Cu o vasta experienta in domeniul contabilitatii, specialistii nostri va pun la dispozitie urmatoarele servicii de contabilitate in Constanta:

 • servicii de contabilitate primara daca aveti o firma mica in Constanta, precum un PFA;
 • servicii de introducere a documentelor contabile in soft-uri specializate, astfel incat sa nu se piarda nicio informatie importanta;
 • servicii de intocmire a jurnalelor de vanzari si de cumparari, si inregistrarea si evidenta stocurilor, precum si a clientilor si furnizorilor;
 • servicii de intocmire a regisrului jurnal, a balantei de verificare si de evidente a registrului de casa, precum si a altor registre;
 • servicii de intocmire si depunere a situatiilor financiare si a declaratiilor fiscale in limita termenelor prevazute de lege;
 • servicii de expertiza contabila daca aveti nevoie de clarificare unor situatii sau documente contabile;
 • servicii de salarizare, audit, consultanta si asistenta specializata in tot ce tine de imbunatatirea performantei firmei.

Specialistii nostri contabili lucreaza cu agentii nostri din Constanta pentru a va oferi servicii complete de contabilitate, respectiv de infiintare a firmei.

Va puteti baza pe noi inca de la inceput daca doriti, de exemplu, sa inregistrati firma in scopuri de TVA sau sa obtineti un cod EORI.

Servicii contabile specializate in Constanta

Indiferent de tipul de firma pe care l-ati inmatriculat in Constanta, contabilii nostri va pot ajuta cu urmatoarele:

 1. verificarea tuturor documentelor care tin de evidenta contabila a firmei, in conformitate cu cerintele legii;
 2. intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor fiscale in functie de tipul de societate (declaratia de impozit pe profit, de TVA);
 3. intocmirea situatiilor financiare respectand standardele contabile romanesti sau pe cele de raportare financiara internationala (IFRS);
 4. verificarea registrului jurnal, pregatirea si reconciliera extraselor de cont, evidenta datoriilor si a creantelor;
 5. realizarea de bugete si previziuni astfel incat firma sa functioneze in parametri optimi.

Serviciile noastre contabile se adreseaza atat celor care au firme mici, precum PFA si SRL-uri in Constanta, dar si celor care au firme mari, precum SA-uri.

Servicii de salarizare in Constanta

Serviciile de salarizare sunt printre cele mai solicitate, avand in vedere schimbarile dese in legislatie. Cu ajutorul serviciilor noastre contabile in Constanta veti putea beneficia de servicii precum intocmirea contractelor de munca si a actelor aditionale acestora in conformitatea cu legislatia in vigoare, de evidenta dosarelor de personal in timp real, de intocmirea registrului electronic de personal (Revisal), de servicii de intocmire a statelor de plata, de calculul indemnizatiilor si a concediilor medicale.

Contabilii nostri vor tine legatura cu autoritatile specifice, precum ITM-ul, Casa de Sanatate si Casa de Pensii si se vor ocupa de intocmirea declaratiilor fiscale si trimiterea catre acestea in termenele impuse de lege.

Daca aveti nevoie de ajutor la infiintarea unei firme in Constanta, agentii nostri va pot ajuta inclusiv cu servicii de gazduire a sediului social.

Pe de alta parte, serviciile noastre de contabilitate sunt disponibile si in alte orase, precum Bucuresti si Cluj-Napoca.

De ce sa alegeti Constanta?

Constanta este unul dintre cele mai vechi orase romanesti, fiind cel mai mare oras-port din bazinul Marii Negre. Din punct de vedere economic, Constanta:

 • avea o populatie de 766,315 la 1 iulie 2018;
 • inregistra una dintre cele mai mici rate de somaj la nivelul tarii, de doar 2,7%, la 1 iulie 2018;
 • in 2018 a inregistrat un numar de 1,312,418 de turisti;
 • portul Constanta este al 4-lea cel mai important port din Europa.

Pentru servicii de contabilitate personalizate in Constanta, nu ezitati sa ne contactati. Va putem ajuta si cu servicii de infiintare a unei firme in Constanta.