Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Braila

Gazduire sediu social in Braila

Infiintarea unei firme in Braila presupune respectarea catorva pasi, printre care gasirea unui sediu social. Acesta trebuie gasit inaintea inceperii procedurii de inmatriculare a societatii, deoarece adresa va fi verificata atat de Registrul Comertului cat si de ANAF inainte de a fi aprobata si a putea fi folosita ca sediu social in Braila.

Una dintre cele mai simple solutii de gasire a unui sediu social este serviciul de gazduire a sediului social in Braila care este pus la dispozitie de agentii nostri. Tot acestia pun la dipsozitia oamenilor de afaceri platforma LaRegistru, cu ajutorul careia procedura de infiintare a unei firme poate fi simplificata.

Cum se poate gasi un sediu social in Braila

Braila nu este un oras foarte mare, insa potentialul de dezvoltare a acestuia atrage foarte multi investitori din toate colturile tarii, prin urmare cei care vor sa infiinteze firme aici vor avea nevoie mai intai de un sediu social.

Gasirea unui sediu social nu este dificila, insa pentru cei care vor sa inceapa procedura de infiinatre a firmei in Braila cat mai rapid, serviciul de gazduire a sediului social in Braila este destul de usor de folosit.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu servicii de gazduire a sediului social si infiintare de firme in Braila.

Gazduirea sediului social in Braila – un serviciu oferit de agentii nostri

Cei care vor sa infiinteze firme in Braila pot apela la serviciul de gazduire a sediului social oferit de consultantii nostri. Conform legii, acest serviciu este disponibil doar in firme si cabinete de avocatura.

Serviciul de gazduire a sediului social oferit de agentii nostri in Braila presupune:

 1. o adresa care poate fi folosita ca sediu social la inmatricularea firmei la Registrul Comertului din Braila;
 2. o adresa care poate fi folosita ca adresa oficiala de corespondenta de catre firma localizata aici;
 3. servicii de colectare si redirectionare a corespondentei catre o alta adresa indicata de client;
 4. accesul la sali de conferinta dotate cu echipamente moderne (o notificare prealabila este necesara);
 5. alte servicii, in functie de nevoile celor care apeleaza la serviciile noastre de gazduire a sediului social in Braila.

Costul gazduirii sediului social oferit de specialistii nostri este mult mai redus fata de inchirierea unui sediu social conventional, insa acesta poate fi folosit pe o perioada de timp limitata. Va invitam sa luati legatura cu agentii nostri pentru informatii suplimentare legate de ce inseamnea gazduirea sediului social si avantajele acestuia. Va putei baza pe noi pentru servicii complete de infiintare a firmei si gazduire a sediului social in Braila la un pret avantajos.

Cine poate folosi gazduirea sediului social in Braila?

Serviciul de gazduire a sediului social este disponibil tuturor celor care vor sa infiinteze firme in Braila. Cei care apeleaza la gazduirea sediului social in Braila sunt:

 • oamenii de afaceri veniti din afara Brailei si care nu au foarte mult timp la dispozitie pentru gasirea unui sediu social convenitonal;
 • oamenii de afaceri care nu vor sa cheltuie foarte multi bani pe spatii comerciale inchiriate in cladiri de birouri;
 • oamenii de afaceri care vor sa isi mute firmele din alte orase in Braila si nu vor sa cheltuie multi bani pe chirie;
 • chiar si oamenii de afaceri din Braila care nu vor sau nu pot folosi proprietati proprii folosesc serviciul de gazduire a sediului social.

Este bine de stiut ca gazduirea unui sediu social in Braila este disponibila la infiintarea firmelor de tip SRL si SA.

In comparatie cu gasirea unui sediu social conventional, gazduirea sediului social in Braila are mai multe avantaje. Consultantii nostri din Braila va pot oferi mai multe informatii legate de ce presupune serviciul de gazduire a sediului social in acest oras. Va stam la dispozitie cu astfel de servicii si in alte orase, precum Galati si Iasi.

Intrebari frecvente despre gazduirea sediului social in Braila

 • Serviciul de gazduire a sediului social in Braila este legal?

Da, serviciul de gazduire a sediului social in Braila sau alt oras al tarii este foarte sigur, el fiind reglementat de Legea societatilor.

 • Cat costa serviciul de gazduire a sediului social in Braila?

Pretul serviciului de gazduire a unui sediu social in Braila este de cateva sute de lei pe an, fiind influentat de perioada si de serviciile aditionale cerute de client.

 • Serviciul de gazduire a sediului social se bazeaza pe un contract?

Da, acest serviciu este oferit in baza unui contract de asistenta juridica.

 • Cum se face dovada unui astfel de sediu social la Registrul Comertului?

Dovada sediului social se va face in baza contractului de asistenta juridica semnat cu agentii nostri din Braila.

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata de infiintare firma si gazduire a sediului social in Braila.