Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Constanta

Gazduire sediu social in Constanta

Infiintarea unei firme presupune cativa pasi importanti ce trebuie parcursi inaintea procedurii propriu-zise de inmatriculare. Odata tipul de societate ales, cel care o va infiinta va trebui sa gaseasca un sediu social care va garanta functionarea legala a firmei.

Aceiasi pasi trebuie urmati si la infiintarea unei firme in Constanta, iar gasirea unui sediu social aici, desi nu este dificila, poate dura destul de mult. Specialistii nostri va pun la dispozitie servicii de gazduire a sediului social in Constanta la preturi foarte avantajoase.

Daca doriti sa incepeti procedura de inmatriculare a unei firme cat mai curand, va invitam pe platforma noastra LaRegistru.

Cum se stabileste sediul social al unei firme

Sediul social trebuie sa indeplineasca unele conditii impuse de Legea societatilor si trebuie sa corespunda normelor impuse de Registrul Comertului si de ANAF. La stabilirea sediului social trebuie avute in vedere tipurile de contracte ce trebuie semnate pentru ca spatiul gasit sa poata fi folosit in acest scop.

Sediul social poate fi gazduit intr-un apartament dintr-un bloc sau intr-un spatiu comercial, insa pot fi folosite si serviciile de gazduire a sediului social. Constanta este unul din orasele tarii in care serviciul de gazduire a unui sediu social pentru o societate este oferit de firma noastra.

Serviciul nostru de gazduire a sediului social in Constanta este disponibil pentru mai multe categorii de investitori care doresc fie sa infiinteze o firma noua, fie sa mute o firma din alt oras al tarii.

Cand poate fi folosit serviciul de gazduire a sediului social in Constanta?

Gazduirea sediului social poate fi de folos intr-una din situatiile urmatoarele:

 • la infiintarea unei societati cu raspundere limitata (SRL) in Constanta, iar antreprenorul nu detine o proprietate care poate fi folosita in acest scop;
 • atunci cand antreprenorul muta firma din alt oras in Constanta si are nevoie de un sediu social;
 • atunci cand antreprenorul detine un spatiu sau o proprietate, insa aceasta nu corespunde cerintelor ANAF si Registrului Comertului;
 • atunci cand antreprenorul nu are sufficient timp la dispozitie pentru a cauta un spatiu pentru sediul social;
 • oamenii de afaceri pot opta pentru serviciul de gazduire a sediului social de indata ce a hotarat infiintarea firmei.

Oamenii de afaceri care doresc sa infiinteze firme in Constanta se pot baza pe serviciile oferite de consultantii nostri atat pentru inmatricularea si gazduirea unui sediu social. Pentru o experienta cat mai placuta, va stam la dispozitie cu servicii rapide si complete de infiintare de firme in mai multe orase ale tarii, printre care Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Sediul social conventional vs. gazduirea sediului social in Constanta

Daca ati hotarat sa infiintati o firma in Constanta si nu stiti daca gasirea unui sediul social conventional sau serviciul de gazduire a unui sediu social vi se potriveste mai bine, v-am pregatit o comparatie intre cele doua, astfel incat sa fie mai usor sa va hotarati.

La alegerea serviciului de gazduire a unui sediu social in Constanta este bine de stiut ca:

 1. serviciul poate fi folosit pe o durata determinata de timp, durata maxima fiind de un an de zile;
 2. serviciul este bazat pe un contract, iar gazduirea efectiva se va face la sediul firmei de avocatura;
 3. nu veti mai avea nevoie de acordul vecinilor daca alegeti serviciul de gazduire a sediului social;
 4. costurile serviciului de gazduire a sediului social in Constanta sunt reduse in comparatie cu o chirie obisnuita;
 5. serviciul de gazduire a unui sediu social presupune si alte servicii aferente acestuia, precum folosirea salilor de conferinta la cerere;
 6. daca alegeti acest serviciu nu va veti avea nicio grija legata de corespondenta primita pe adresa firmei.

Daca aveti nelamuriri in ceea ce priveste serviciul nostru de gazduire a unui sediu social in Constanta, agentii nostri va pot raspunde la orice intrebare.

De ce sa alegeti serviciile noastre de gazduire a sediului social in Constanta ?

Fiind prezenti cu servicii de infiintare firme si servicii de gazduire a sediului social in mai multe orase, agentii nostri va pot oferi continuitate daca doriti sa mutati societatea din alt oras in Constanta. De asemenea, puteti alege sa inmatriculati firma cu ajutorul nostru sau puteti opta doar pentru serviciul de gazduire a sediului social. Pentru amandoua serviciile, preturile sunt foarte avantajoase.

Agentii nostri va stau la dispozitie cu servicii personalizate de infiintare a firmei si gazduire a sediului social in Constanta si in alte orase ale tarii, asadar va rugam sa ne contactati pentru o oferta.