Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Timisoara

Gazduire sediu social in Timisoara

Infiintarea unei firme in alt oras decat cel de resedinta al antreprenorului poate pune anumite probleme, printre care gasirea unui sediu social pentru societate. Avand in vedere ca sediul social al societatii va fi ales in judetul in care firma este inmatriculata, cei care doresc sa infiinteze sau chiar sa mute firme din alte orase in Timisoara, sunt nevoiti sa aloce destul de mult timp gasirii unui spatiu potrivit sediului social al firmei.

Specialistii nostri va pun la dispozitie servicii de gazduire a sediului social in Timisoara, pentru a reduce timpul dedicat cautarilor unui sediu social. De asemenea, am creat platforma LaRegistru cu ajutorul carei puteti incepe procedura de inmatriculare a unei firme.

Ce presupune serviciul de gazduire de sediu social?

Gazduirea unui sediu social, indiferent ca este in Timisoara sau un alt oras al tarii, inseamna punerea la dispozitie a unui birou care sa fie folosit ca adresa oficiala si principala a unei firme. Gazduirea unui sediu social pentru infiintarea unei firme in Timisoara este unul dintre serviciile oferite de firma noastra.

Cand este nevoie de gazduirea sediului social in Timisoara?

Cei care vor sa infiinteze firme in Timisoara vor avea nevoie de un sediul social, iar seviciul de gazduire de sediu social faciliteaza obtinerea acestuia. De cele mai multe ori, oamenii de afaceri vor avea nevoie de gazduire de sediu social intr-una din urmatoarele situatii:

 • cei care vor sa infiinteze firmei noi in Timisoara, si nu au suficient timp la dispozitie sa caute alt spatiu de inchiriat;
 • procedura de infiintare a firmei a fost demarata, iar timpul necesar gasirii unui sediu social este foarte scurt;
 • cei care vor sa mute o firma din alt oras al tarii in Timisoara pot opta pentru gazduirea sediului social la noi;
 • chiar daca au o proprietate, multi antreprenori nu pot obtine anumite documente sau acordul vecinilor pentru folosirea spatiului ca sediu social;
 • gazduirea unui sediu social poate fi o optiune pentru cei care vor sa aiba adresa intr-o cladire de birouri.

Este bine de stiut ca nu orice tip de societate poate folosi serviciul de gazduire de sediu social in Timisoara. De exemplu, pentru infiintarea unui PFA acest serviciu nu este disponibil.

Gazduirea unui sediu social in Timisoara va este pusa la dispozitie de firma noastra in conformitate cu cerintele legii. Va stam la dispozitie cu servicii de gazduire de sediu social si infiintare de firme si in alte orase din vestul tarii, precum Oradea si Arad.

Gazduirea de sediu social oferita de agentii nostri in Timisoara

Daca doriti sa infiintati un SRL in Timisoara, serviciul de gazduire a unui sediu social este una dintre cele mai bune optiuni in cazul in care va mutati aici din alta parte a tarii, deoarece poate fi obtinut rapid.

Printre serviciile aferente gazduirii sediului social pentru firma dumneavoastra din Timisoara se numara si:

 • preluarea si predarea corespondentei, in functie de conditiile impuse de dumneavoastra;
 • folosirea unor sali de conferinta dotate cu echipament modern de comunicatii;
 • preluarea, gestionarea si transmiterea apelurilor telefonice catre dumneavoastra.

De asemenea, aveti posibilitatea sa alegeti perioada pentru care doriti sa folositi serviciile noastre de gazduire a sediului social in Timisoara.

Va reamintim ca agentii nostri va pun la dispozitie si alte servicii daca doriti sa infiintati o firma.

Intrebari frecvente legate de gazduirea sediului social in Timisoara

Serviciile de gazduire a sediului social ridica multe intrebari, iar agentii nostri au raspuns unora dintre ele mai jos:

 • Este legal sa folosesc serviciul de gazduire a sediului social in Timisoara?

Da, folosirea unui astfel de serviciu este legala in Romania.

 • Cat costa un astfel de serviciu in Timisoara?

Costul serviciului de gazduire a unui sediu social in Timisoara depinde de restul serviciilor aferente acestuia si de perioada pentru care beneficiati de el.

 • Este mai bine sa gasesc eu un sediu sau sa folosesc un serviciu de gazduire a sediului social?

Ambele variante sunt bune, insa gazduirea de sediu social este mai ieftina decat inchirierea unui spatiu in  acest scop.

 • Cum obtin gazduirea sediului social in Timisoara?

Serviciul de gazduire a sediului social in Timisoara sau alt oras se obtine prin semnarea unui contract.

Daca aveti alte intrebari sau doriti sa beneficiati de serviciile noastre de gazduire a sediului social in Timisoara, nu ezitati sa ne contactati. Agentii nostri va stau la dispozitie si cu servicii de infiintare a mai multor tipuri de societati.