Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Servicii de contabilitate in Ploiesti

Servicii de contabilitate in Ploiesti

Desi destul de aproape de Bucuresti, Ploiestiul ramane un important centru de afaceri in sud-estul tarii. Chiriile mai mici, posibilitatile de dezvoltare si chiar apropierea de capitala tarii fac din Ploiesti un oras destul de cautat de oamenii de afaceri care vor sa infiinteze firme.

Odata infiintata insa, o firma va avea nevoie si de servicii de contabilitate. Pentru a nu cauta in alte orase, va oferim atat servicii de inmatriculare cat si de contabilitate in Ploiesti, astfel incat sa aveti tot ce va trebuie pentru afacerea dumneavoastra la indemana.

Pentru infiintarea firmei, va invitam sa accesati platforma noastra LaRegistru pentru a va familiariza cu procedura de inmatriculare a unei societati.

Servicii contabile personalizate in Ploiesti

Infiintarea unei firme in Ploiesti nu presupune o procedura incarcata si de lunga durata, insa contabilitatea societatii odata inceputa activiatea economica, da. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, contabilii nostri din Ploiesti va pun la dispozitie urmatoarele servicii de contabilitate in Ploiesti:

 1. servicii complete de evidenta contabila a tuturor documentelor fiscale care intra si ies din firma;
 2. servicii specializate de salarizare, avand in vedere ca cele mai multe firme au departamente infiintate special pentru HR;
 3. servicii de fiscalitate, astfel incat sa maximizati profiturile firmei prin reducerea taxelor platite;
 4. servicii de audit financiar care este obligatoriu pentru anumite tipuri de societati si facultativ pentru altele.

Serviciile noastre de contabilitate in Ploiesti sunt personalizate in functie de marimea si de activitatile intreprise de societate. Astfel, oferim servicii contabile micro-firmelor, societatilor de marime medie si mijlocie, insa si firmelor mari. De asemenea, daca doriti sa demarati o afacere in Ploiesti si aveti nevoie de un sediu social, va punem la dispozitie si servicii de gazduire a sediului social in Ploiesti.

Principalele servicii contabile in Ploiesti

Evidena contabila a unei firme incepe de la infiintarea sa cu inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA. De aceste proceduri se pot ocupa agentii nostri din Ploiesti in acelasi timp cu procedura de inmatriculare a firmei, sau se pot ocupa contabilii nostri odata inmatricularea incheiata. Indiferent de solutia aleasa, va puteti baza pe noi pentru servicii personalizate de contabilitate in Ploiesti.

Serviciile noastre de contabilitate din Ploiesti constau in:

 • intocmirea si mentinerea documentelor fiscale atat pe suport de hartie cat si electronic;
 • depunerea declaratiilor de taxe si impozite la autoritatile locale din Ploiesti;
 • intocmirea jurnalelor de balanta si de TVA, precum si realizarea bilantului firmei;
 • intocmirea registrelor contabile obligatorii.

Puteti opta pentru unul sau mai multe servicii de contabilitate in Ploiesti, in functie de necesitatile dumneavoastra si ale firmei.

Servicii de salarizare in Ploiesti

O firma, indiferent de domeniul de activitate, nu poate funciona fara un numar minim de angajati. Avand in vedere ca legislatia in domeniu se schimba destul de des, este de asteptat sa doriti langa dumneavoastra specialisti in domeniu care sa stie sa se raporteze la aceste schimbari. In acest scop, va oferim servicii de salarizare complet personalizate pentru orice tip de firma in Ploiesti, indiferent daca vorbim despre un SRL, un SRL-D sau o societate pe actiuni (SA).

Serviciile noastre de contabilitate sunt valabile in alte orase, cum este Constanta, unul dintre cele mai mari orase ale tarii.

Servicii de audit in Ploiesti

Cu ajutorul serviciilor noastre de audit financiar si contabil, puteti fi siguri ca firmele dumneavoastra vor respecta intotdeauna legislatia in vigoare. In afara de tipurile de audit mentionate anterior, va putem oferi si servcii de auditare a situatiilor financiare si a situatiilor financiare consolidate, audit extern si audit fiscal acolo unde este nevoie.

Va reamintim ca astfel de servicii va sunt puse si in alte orase precum Timisoara si Arad.

De ce sa alegeti serviciile noastre contabile in Ploiesti ?

Dupa cum am spus mai sus, serviciile noastre de contabilitate din Ploiesti sunt personalizate, insa acestea vin si la costuri mai reduse fata de infiintarea unui departament special in firma.

In ceea ce priveste judetul Prahova din punct de vedere economic, informatiile Directiei Judetene de Statistica Prahova arata ca:

 • la nivel national, in luna iunie a lui 2019, judetul a ocupat locul 8 la castigul salarial net;
 • la sfarsitul aceleiasi luni, numarul de angajati la nivel judetean era de 186.010 persoane;
 • castigul mediu net la nivel de judet a fost de 2.977 lei per salariat in iunie, in crestere cu 510 lei fata de acceasi perioada a lui 2018;
 • indicele castigului salarial real pentru luna iunie a crescut cu 116,2% in comparatie cu iunie 2018.

Pentru servicii de contabilitate in Ploiesti, va rugam sa ne contactati.