Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Galati

Gazduire sediu social in Galati

Infiintarea unei firme in Galati presupune indeplinirea mai multor conditii si pregatirea anumitor documente care vor fi depuse la Registrul Comertului. Printre acestea, gasirea unui sediu social si depunerea documentelor aferente inchirierii sau a simplei folosinte a acestuia face parte din etapele preliminarii ale procedurii de infiintare a societatii.

Cei care nu pot gasi un spatiu ce poate fi folosit ca sediu social in timp util, pot apela la serviciile de gazduire a sediului social pus la dispozitie de specialistii nostri din Galati. De asemenea, va punem la dispozitie si platforma LaRegistru pentru a va familiariza cu procedura de infiintare a unei firme.

Gazduirea de sediu social in Galati – cand poate fi folosita?

Gazduirea sediului social este, de fapt, un serviciu ce poate fi pus la dispozitia celor ce vor sa inmatriculeze firme in Galati doar de catre birouri si firme de avocatura. Acest serviciu poate fi de folos in mai multe situatii, printre care cel mai des intalnite sunt:

  1. cele in care antreprenorii sunt nou-veniti in oras,au nevoie de timp, insa nu il au la dispozitie, pentru gasirea unui spatiu care poate fi inchiriat;
  2. cele in care oamenii de afaceri nu au timp suficient pentru a inchiria si a pregati toate documentele legate de sediul social cerute de Registrul Comertului;
  3. cele in care antreprenorii vor sa scuteasca sume importante de bani pentru chiria unor spatii comerciale;
  4. cele in care oamenii de afaceri vor sa isi mute afacerile din alte orase in Galati si au nevoie de sedii sociale aici;
  5. cele in care antreprenorii au un spatiu, insa acesta nu este disponibil sau nu poate fi folosit ca sediu social.

Serviciul de gazduire a sediului social in Galati poate fi oferit si la cere. Agentii nostri va pun la dispozitie mai multe servicii in Galati, printre care si cel de infiintare firme.

Servicii disponibile prin gazduirea sediului social in Galati

Gazduirea sediului social presupune integrarea mai multor servicii, printre care cel de gazduire efectiva a sediului social ceea ce inseamna ca toate documentele oficiale emise de firma vor avea imprimata adresa aferenta sediului social din Galati. De asemenea, cei care opteaza pentru un astfel de serviciu pot beneficia si de alte servicii precum inchirirea unor sali de conferinta moderne si echipate corespunzator, precum si de primirea, sortarea si livrarea corespondentei catre destinatar.

Este bine de stiut ca serviciul de gazduire a unui sediu social in Galati este profesional, acesta putand fi oferit doar de catre firme de avocatura, conform Legii 51/1990 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat. O alta lege care prevede folosirea gazduirii sediului social este Legea societatilor sau Legea 31/1990 prin care doar anumite tipuri de firme pot folosi un astfel de serviciu.

Agentii nostri va pot oferi mai multe informatii legate de prevederile legale pentru folosirea unui sediu social printr-un serviciu de gazduire. Va oferim servicii de gazduire a unui sediu social si in alte orase precum Constanta, Iasi, Oradea si Cluj-Napoca.

Cum sa obtineti serviciul de gazduire a sediului social in Galati

Serviciul de gazduire a sediului social in Galati este pus la dispozitie in baza unui contract de asistenta juridica. Acesta poate fi oferit la infiintarea firmelor de tip SRL si SA de cele mai multe ori, singurele restrictii fiind legate de faptul sa PFA-ul si sucursalele nu pot folosi un astfel de serviciu.

Gazduirea sediului social in Galati este de maxim un an, iar documentele care atesta folosirea unei astfel de adrese trebuie depuse la Registrul Comertului.

Gazduirea sediului social la un birou de avocatura este, de obicei, mult mai simpla si mai ieftina in comparatie cu inchirierea unui spatiu comercial traditional.

Agentii nostri va stau la dispozitie cu informatii detaliate referitoare la serviciile noastre de gazduire a sediului social si infiintare de firme in Galati.

Intrebari frecvente despre gazduirea sediului social in Galati

  1. Este legala folosirea gazduirii sediului social daca mut o firma din alt oras in Galati?

Da, puteti folosi serviciul de gazduire a sediului social daca mutati o firma din alt oras.

  1. Cat dureaza sa obtin un serviciu de gazduire a sediului social in Galati?

Serviciul devine disponibil de indata ce semnati contractul de asistenta juridica.

  1. Cat costa gazduirea sediului social in Galati?

Costurile legate de gazduirea unui sediul social in Galati sunt de cateva sute de lei pe an, in functie de serviciile alese.

  1. Care este perioada minima pentru care poate fi folosit un astfel de serviciu?

Perioada minima de folosire a serviciului de gazduire a sediului social in Galati incepe de la o luna.

Pentru servicii de gazduire a sediului social in Galati si in alte orase, va rugam sa ii contactati pe specialistii nostri.