Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Infiintare firma in Galati

Infiintare firma in Galati

Infiintarea unei firme in Galati poate dura cateva zile bune daca nu ai parte de ajutor din partea unor agenti care sunt specializati in deschiderea de firme. Oamenii de afaceri se pot lovi de tot felul de probleme administrative care vor prelungi procesul de infiintare a firmei si care le vor da multe batai de cap. 

Daca doriti sa va deschideti afacerea cat mai curand posibil, puteti accesa platforma noastra de infiintare de firme online – LaRegistru

De la consiliere specializata pentru alegerea tipului de companie potrivit afacerii dvs. pana la rezervarea denumirii firmei, redactarea actelor si inregistrarea firmei la Registrul Comertului local, consultantii nostri vor avea grija ca intregul proces de deschidere a firmei dumneavoastra in Galati sa se desfasoare cat mai repede posibil.

Echipa noastra va poate ajuta sa evitati aceste probleme, deoarece ei au o experienta vasta in acest domeniu si va pot ajuta sa infiintati firma in doar cateva zile.

Pasi la infiintarea unei firme in Galati

Etapele necesare infiintrarii unei firme in Galati presupun pregatirea unui set de documnete si depunerea acestora la Registrul Comertului din Galati. Pana acolo, insa, trebuie indeplinite mai multe formalitati. Astfel:

 1. alegerea unui nume pentru viitoarea firma care presupune rezervarea unei denumiri la Registrul Comertului;
 2. stabilirea sediului social al firmei care trebuie sa corespunda anumitor reguli impuse de Registrul Comertului;
 3. stabilirea obiectului de activitate al firmei, precum si al celor secundare (daca exista);
 4. pregatirea documentelor necesare infiintarii firmei la Registrul Comertului din Galati;
 5. deschiderea unui cont bancar si depunerea capitalului social (suma necesara depinde de tipul de societate ales).

Agentii nostri va pot ajuta cu intocmirea tuturor documentelor de care aveti nevoie la infiintarea unei firme in Galati.

Rezervarea unui nume pentru firma

Indiferent de tipul de societate pe care doriti sa in inmatriculati in Galati, alegerea si rezervarea unui nume sunt obligatorii. Specialistii nostri va recomanda sa propuneti cel putin 3 nume, printre care se va numara si cel preferat de dumneavoastra. O cerinta obligatorie la rezervarea unei denumiri pentru firma este ca aceasta sa fie unica.

Este bine de stiut ca nu se mai percepe nicio taxa la rezervarea unui nume pentru infiintarea unei firme.

Va putem ajuta sa infiintati mai multe tipuri de societati in Galati, indiferent daca este vorba despre un SRL, SA sau chiar PFA.

Gasirea unui sediu social la infiintarea unei firme in Galati

Infiintarea unei firme in Galati presupune gasirea unui sediu social aici, ceea ce poate dura destul de mult daca nu detineti o proprietate sau nu doriti sa platiti sume consistente pentru inchirierea unui spatiu care sa poata fi folosit ca sediu social sau chiar spatiu de birouri.

Daca aveti nevoie de un spatiu doar pentru sediul social al firmei din Galati, va punem la dispozitie serviciul nostru de gazduire a sediului social la preturi foarte avantajoase. Pe langa costurile reduse, documentele ce trebuie depuse pentru dovedirea sediului social sunt mult mai putine ca numar in comparatie cu documentele necesare daca inchiriati un apartament, de exemplu.

Va rugam sa luati legatura cu firma noastra pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre de gazduire a sediului social in Galati, insa si in alte orase ale tarii.

Stabilirea obiectului de activitate al firmei

Unul dintre pasii importanti la infiintarea unei firme in Galati este stabilirea obiectului de activitate al societatii. Aceasta va trebui sa aiba un singur obiect principal, insa poate avea mai multe obiecte secundare de activitate care trebuie sa corespunda codurilor CAEN.

Puteti afla mai multe informatii depsre clasificarea societatilor comerciale in functie de codurile CAEN de la agentii nostri.

Documente necesare la infiintarea unei firme in Galati

La inmatricularea unei firme in Galati va trebui sa pregatiti urmatoarele documente:

 • cererea de inregistrare care are un format standard si este eliberata de Registrul Comertului;
 • actul constitutiv al firmei este un alt document care trebuie redactat si depus la infiintarea unei firme;
 • documentul care atesta rezervarea numelui societatii este necesar, de asemenea;
 • actele de identitate ale actionarilor sau asociatilor firmei trebuie sa se regaseasca in documentele depuse la Registrul Comertului;
 • documentul care dovedeste dreptul de folosinta a sediului social in Galati;
 • declaratia (declaratiile) pe proprie raspundere ale asociatilor si administratorului firmei;
 • un speciem de semnatura al administratorului firmei;
 • dovada platii taxelor aferente infiintarii firmei.

Indiferent de tipul de societate pe care doriti sa il inmatriculati in Galati, va putem ajuta sa pregatiti toate documentele cerute la Registrul Comertului.

De ce sa infiintati o firma in Galati?

Galatiul este unul dintre cele mai mari orase din estul tarii, fiind totodata unul dintre importantele centre industriale din Romania. In ultimii ani, insa, Galatiul s-a dezvoltat si din punct de vedere turistic, dar si al comertului international.

In lunile martie si mai ale anului 2019, Galatiul:

 • a exportat bunuri in valoare de peste 106,815 mii de euro si a importat bunuri de peste 120,683 mii de euro (martie 2019);
 • a atras 19,993 de turisti care au innoptat in unitatile de cazare inregistrate la nivelul judetului in luna mai a acestui an;
 • avea un salariu mediu brut de 4,525 lei si un salariu mediu net de 2,807 lei ;
 • avea aproximativ 119,879 de salariati in toate domeniile de activitate in luna mai.

Daca doriti sa infiintati o firma in Galati, nu ezitati sa ne contactiVa putem ajuta si cu servicii de gazduire a sediului social in Galati.