Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Infiintare firma in Sibiu

Infiintare firma in Sibiu

Sibiul este un oras aflat pe agenda multor oameni de afaceri interesati sa profite de oportunitatile din zona si sa-si deschida o companie. Agentii nostri, cu experienta in infiintarea de firme in marile orase ale Romaniei, va pot ajuta cu toate formalitatile de la fata locului astfel incat firma sa fie deschisa in doar cateva zile.

Daca doriti sa va deschideti afacerea cat mai repede, va invitam sa vizitati platforma noastra de infiintare de firme online: LaRegistru.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va ocupati de obtinerea actelor necesare pe care sa le trimiteti agentilor nostri, iar ei vor urma toti pasii necesari pentru deschiderea unei firme in Sibiu

Cel mai des intalnite tipuri de firme in Sibiu

Sibiul este unul dintre cele mai importante orase din Translivania, insa si din Romania, punand la dispozitia antreprenorilor numeroase tipuri de afaceri prin care pot prospera. Pentru a deschide o afacere, insa, un om de afaceri trebuie mai intai sa aleaga tipul de societate pe care vrea sa o infiinteze.

Fiind un oras pretabil atat pentru firme mici, dar si de marime medie si mare, Sibiul poate fi potrivit pentru cei care vor sa infiinteze atat PFA-uri, cat si SRL-uri. Diferentele intre aceste tipuri de societati sunt destul de importante, prin urmare, oamenii de afaceri sunt sfatuiti sa apeleze la servicii specializate de infiintare de firme, precum cele oferite de specialistii nostri din Sibiu care ii pot indurma pe tot parcursul demersului lor.

Pentru a intelege mai bine diferentele dintre SRL si PFA, antreprenorii ar trebui sa aiba in vedere urmatorarele:

 • infiintarea unui PFA este pretabila pentru firme mici coordonate de o singura persona, de obicei de cel care o infiinteaza;
 • infiintarea unui SRL, pe de alta parte, este pretabila atat pentru cei ce vor sa deschida afaceri mici, dar si medii;
 • desi PFA-ul este mai usor de inmatriculat, proprietarul va avea o responsabilitate mai mare fata de obligatiile firmei in comparatie cu SRL-ul;
 • infiintarea unui SRL presupune pregatirea unui dosar mai complex de documente, insa inmatricularea se efectueaza in doar cateva zile.

Agentii nostri va pot indruma in alegerea tipului de societate potrivit nevoilor dumneavoastra si va pot ajuta la infiintarea unei firme in Sibiu.

Care sunt etapele infiintarii unei firme in Sibiu?

Multi oameni de afaceri sunt speriati de faptul ca infiintarea unei firme dureaza destul de mult, insa legislatia in domeniu a fost simplificata destul de mult. Cei care vor sa deschida afaceri in Sibiu, de tipul unei firme Uber care este una dintre cele mai des intalnite in acest moment, pot beneficia de serviciile oferite de firma noastra.

Principalele etape ale infiintarii unei firme in Sibiu presupun:

 1. alegerea tipului de societate in functie de afacerea pe care antreprenorul doreste sa o deschida;
 2. alegerea si rezervarea unui nume comercial pentru firma (pentru a se asigura ca numele ales este disponibil, agentii nostri va sfatuiesc sa optati pentru verificare a 3 nume de firma);
 3. asigurarea unui sediu social pentru firma care va opera in Sibiu este necesara;
 4. pregatirea dosarului de inmatriculare, care presupune redactarea Actului Constitutiv al firmei si pregatirea altor documente, in functie de tipul de societate ales;
 5. deschiderea unui cont bancar pentru firma este urmatorul pas ce trebuie avut in vedere la infiintarea unei firmei in Sibiu;
 6. obtinerea codului unic de identificare si a avizelor necesare pentru a incepe operatiunile.

Consultantii nostri va pot ajuta in procedura de infiintarea a unei firme in Sibiu prin imputernicire avocatiala, astfel incat sa nu intampinati nicio dificultate la depunerea dosarului la Registrul Comertului in Sibiu.

Servicii de infiintare de firma in Sibiu

Dupa cum am scris mai sus, procedura de infiintare a unei firme in Sibiu poate fi simplificata cu ajutorul firmei noastre care va pune la dispozitie urmatorarele servicii:

 • redactarea si autentificarea Actului Constitutiv al firmei;
 • gazduire de sediul social in Sibiu;
 • depunerea dosarului de inmatriculare la Registrul Comertului;
 • obtinerea avizelor sau a altor autorizatii de functionare.

De asemenea, va stam la dispozitie pentru a raspunde la orice intrebare legata de infiintarea unei firme in Sibiu.

De ce sa alegeti Sibiul pentru a deschide o afacere?

De cativa ani, Sibiul s-a remarcat ca fiind unul dintre cele mai bune orase romanesti pentru a deschide o afacere. Incepand cu 2017, Sibiul a inceput sa se transforme intr-un smart city, concurand astfel cu Aradul, Oradea si Cluj-Napoca.

Cu o cultura bogata, Sibiul este unul dintre cele mai apreciate orase turistice de la noi, pretandu-se foarte bine celor care vor sa deschida firme in domeniul turismului si al comertului. Cu o infrastructura moderna, Sibiul poate fi potrivit si pentru cei interesati in demararea unor firme in domeniul transportului.

Pentru cei care vor sa infiinteze firme in Sibiu este bine de stiut ca tot din 2017 certificatele de urbasim, precum si alte autorizatii de functionare importante pot fi obtinute electronic, asadar aceste proceduri au fost simplificate simtitor.

Nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa incepeti cat mai repede activitatile economice in Sibiu. Va putem ajuta si cu obtinerea permiselor si autorizatiilor necesare, in functie de domeniul de activitate pe care il aveti. Cu ajoturul nostru, infiintarea unei firme in Sibiu poate fi mai usoara ca niciodata, insa va punem la dispozitie servicii de infiintare de firme in toate orasele mari ale tarii, daca aveti alte planuri.