Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Bucuresti

Infiintarea unei firme in Bucuresti este destul de simpla, iar agentii nostri va pun la dispozitie o serie de servicii care va pot usura procedura de inmatriculare a firmei. Printre aceste servicii se numara gazduirea unui sediu social in Bucuresti, precum si platforma LaRegistru prin intermediul careia puteti incepe procedura de infiintare a societatii.

Va puteti baza pe noi daca aveti nevoie de servicii de infiintare firma in Bucuresti sau in alt oras al tarii. De asemenea, serviciile noastre de gazduire a sediului social sunt valabile nu numai in Bucuresti, ci si in alte orase mari ale tarii.

Mai jos, va prezentam serviciile noastre de gazduire a sediului social in Bucuresti

Sediul social la infiintarea unei firme

Indiferent de tipul de societate ales si de orasul in care aceasta isi va desfasura activitatea, sediul social este o cerinta obligatorie la inmatricularea unei firme. Gasirea sediului social se poate a dovedi cea mai dificila etapa la infiintarea unei firme in Bucuresti, avand in vedere ca dureaza cel mai mult. Pe de alta parte, Bucurestiul este cel mai ofertant in ceea ce priveste spatiile care pot fi inchiriate si folosite drept sediu social, insa si costurile aferente vor fi pe masura.

Cei care doresc sa reduca suma alocata inchirierii unui birou sau a altui tip de spatiu pentru a-l folosi drept sediu social pot apela cu succes la serviciul de gazduire a sediului social in Bucuresti. Acest serviciu nu este doar foarte rapid ci si legal.

Atragem atentia clientilor nostri ca infiintarea unei firme in Bucuresti implica gasirea unui sediu social in acest oras, deoarece societatea trebuie sa aiba adresa pe raza judetului (in acest caz orasului) in care isi desfasoara activitatea.

Daca doriti sa reduceti cheltuielile legate de sediul social, va punem la dispozitie serviciul nostru de gazduire a sediului social in Bucuresti. De asemenea, puteti conta pe noi si pe servicii de contabilitate la preturi foarte atractive in Bucuresti.

Gasirea unui sediu social in Bucuresti

Gasirea unui sediul social este una dintre primele conditii ce trebuie indeplinite inaintea demararii procedurii de infiintare a unei firme in Bucuresti. Desi, in capitala tarii este destul de usor de gasit un spatiu care poate fi folosit ca sediu social al unei societati, chiriile destul de mari ii fac pe cei ce cauta un astfel de spatiu sa caute si alte alternative, printre care serviciul de gazduire a sediului social este una dintre cele mai bune.

Gasirea unui sediu social in Bucuresti presupune, insa, cateva cerinte. Printre acestea trebuie tinut cont de:

  1. faptul ca sediul social gasit trebuie sa corespunda catorva norme, printre care cele ale Legii societatilor;
  2. sediul social trebuie dovedit printr-un contract de chirie (cel mai des intalnit) sau de comodat ;
  3. sediul social trebuie sa corespunda si altor cerinte, verificate atat de Registrul Comertului, cat si de ANAF;
  4. sediul social trebuie gasit inaintea demararii procedurii de inmatriculare a tiupului de societate ales;
  5. sediul social trebuie gasit intr-un timp cat mai scurt, astfel incat procedura de inmatriculare a firmei sa nu fie intarizata.

Din punct de vedere legal, gazduirea unui sediu social in Bucuresti va corespunde cerintelor impuse de autoritatile in domeniu. De asemenea, obtinerea unui astfel de serviciu este destul de usoara, asadar gazduirea sediului social in Bucuresti este nu doar legala dar si rapida.

Pentru orice intrebare legata de gazduirea unui sediu social, agentii nostri din Bucuresti va stau la dispozitie. Oferim servicii de gazduire a sediului social si in alte orase importante ale tarii, precum Cluj-Napoca, Iasi, Oradea si Constanta.

De ce  este important sediul social la infiintarea unei firme?

Sediul social este o obligativitate pentru toate societatile care isi desfasoara activitatea in Romania. Acesta este necesar la inmatricularea unei societati, indiferent ca este vorba despre un PFA sau un SRL si va fi folosit atat de autoritatile Statului, precum Registrul Comertului si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), pentu a trimite documente si notificari oficiale, precum si de clienti sau parteneri de afaceri. De asemenea, adresa sediului social trebuie folosita in antetul documentelor emise de societate.

Pentru cei care vor sa infiinteze firme si au nevoie de sediul social, le stam la dispozitie cu servicii de gazduire a sediului social in Bucuresti, capitala si principalul centrul de afaceri al Romaniei. Suntem si la dispozitia clientilor nostri care au nevoie de aceste servicii in alte orase, cum ar fi Oradea, Iasi sau Cluj-Napoca.

Legea care prevede serviciile de gazduire a sediului social

Atunci cand doriti sa infiintati o societate cat mai rapid, gasirea unui sediu social poate fi unul dintre principalele impedimente, mai ales in Bucuresti unde gasirea unei adrese care sa corespunda tuturor conditiilor si cerintelor dumneavoastra poate fi dificila. Pentru astfel de situatii, gazduirea sediului social este una dintre cele mai simple si mai bune solutii, mai ales ca acest serviciu este reglmentat prin lege.

Astfel, gazduirea sediului social in Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii, se poate obtine in baza Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, asadar acestia pot oferi astfel de servicii.

Trebuie mentionat si ca in baza aceleiasi legi, serviciul de gazduire a sediului social este unul temporar care nu poate depasi un an de zile calendaristic. Acesta poate fi reinnoit, iar contractul prin care este oferit serviciul trebuie depus la Registrul Comertului in Bucuresti atunci cand firma este inregistrata aici.

Conform legii, serviciul de gazduire a sediului social in Bucuresti se va baza pe un contract de asistenta juridica, acesta fiind singurul document necesar la depunerea dosarului de inmatriculare. Prin comparatie, in cazul unui sediu social conventional, trebuie pregatite mai multe acte in functie de mai multe aspecte.

Agentii nostri specializati in infiintarea de firme va stau la dispozitie cu informatii suplimentare despre serviciile de gazduire a sediului social in Bucuresti, dar si in alte orase.

Cand poate fi folosit serviciul de gazduire a sediului social in Bucuresti ?

Este bine de stiut ca serviciul de gazduire a unui sediu social in Bucuresti nu poate fi folosit la infiintarea unui PFA sau a unei sucursale, in rest nu exista restrictii in ceea ce priveste tipul de societate ales. De asemenea, gazduirea sediului social se poate face la birouri de avocatura. De aceea, specialistii nostri din Bucuresti va pun la dispozitie acest serviciu la preturi foarte avantajoase.

Serviciul de gazduire a sediului social in Bucuresti poate fi cerut in urmatoarele situatii:

  • va grabiti sa infiintati o firma in Bucuresti si, desi aveti un spatiu disponibil, acesta nu poate fi folosit;
  • v-ati mutat din alta parte a tarii si nu doriti sa platiti o chirie prea mare pentru un spatiu comercial sau de birouri;
  • doriti sa mutati o firma din alta parte a tarii si aveti nevoie de un sediul social in Bucuresti;
  • gazduirea sediului social poate fi folosita si la cerere, fara anumite nevoi speciale – mai ales din punct de vedere al costurilor reduse;
  • doriti sa fiti siguri de primirea si pastrarea in siguranta a documentelor oficiale primite de firma.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii legate de de gazduirea sediului social in Bucuresti, agentii nostri va pot oferi toate detaliile legate de serviciile noastre. Va reamintim ca va stam la dispozitie si cu servicii de infiintare firme in Bucuresti. De asemenea, puteti urmari si schema noastra de mai jos:

Cum-sa-gasesti-un-sediu-social-in-Bucuresti

Obtinerea serviciului de gazduire a sediului social in Bucuresti

Serviciul de gazduire a unui sediu social in Bucuresti consta intr-un contract de asistenta juridica semnat pe o perioada determinata de maxim un an de zile. Pretul unui astfel de serviciu este mult mai mic in comparatie cu inchirierea unui spatiul comercial conventional, de aceea este preferat de cei care vor sa infiinteze firme in Bucuresti.

In contract vor fi treucte toate serviciile aferente gazduirii sediului social, avand in vedere ca antreprenorul poate alege sa primeasca doar corespondenta la sediul nostru, sau doresc sa se foloseasca si de o sala de sedinta ocazional.

Sediu social conventional sau serviciul de gazduire ?

Amandoua variantele au avantajele lor, asadar indiferent de alegerea facuta, oricare dintre ele va fi viabila, insa serviciul de gazduire va poate fi de folos atunci cand :

  • sunteti plecat destul de mult timp si aveti nevoie de asigurarea primirii corespondentei si de notificari legate de aceasta,
  • trebuie sa inchiriati un apartament intr-un bloc si este destul de dificil sa cereti acordul vecinilor, situatie in care nu veti fi pus cand folositi un astfel de serviciu,
  • doriti sa evitati birocratia necesara la stabilirea unui sediu social conventional la Registrul Comertului,
  • afacerea pe care o aveti este noua si desfasoara o activitate restransa,
  • activitatile firmei se desfasoara in alte locuri decat la sediu,
  • doriti sa deschideti un punct de lucru sau o activitate secundara care presupune un alt sediu.

Serviciul de gazduire al unui sediu social in Bucuresti este o soultie optima atunci cand doriti sa evitati birocratia, dar si atunci cand doriti sa economisiti bani, mai ales in cazul afacerilor mici. In legatura cu firmele mici, trebuie sa stiti ca acest serviciu nu poate fi folosit atunci cand aveti sau doriti sa infiintati un PFA, asadar acest serviciu are anumite limitari.

Specialistii nostri va pot oferi mai multe informatii despre toate serviciile noastre din Bucuresti, inclusiv despre cele de contabilitate.

Gazduirea sediului social reduce timpul de infiintare a unei firme

In era in care toate se misca foarte repede si pare ca timpul este limitat, unul dintre cele mai mari avantaje la folosirea gazduirii unui sediu social in Bucuresti este fix acesta: timpul in care veti infiinta firma este redus destul de mult. Daca in cazul unui sediu social conventional trebuie sa pregatiti mai multe documente si declaratii, printre care una a nesuprapunerii de sedii sociale (in conformitate cu Legea 31/1990) si a unei declaratii fiscale pentru stabilirea impozitului pe cladire, nu veti mai avea nevoie de acestea la contractarea unui serviciu specializat.

Astfel, timpul total de inmatriculare a societatii este redus de la 7- 10 zile la mai putine. Atunci cand alegeti sa folositi serviciile noastre de infiintare firma, aceasta poate deveni operationala in doar cateva zile.

Costurile serviciului de gazduire a sediului social in Bucuresti

In comparatie cu plata unei chirii, mai ales intr-un oras precum Bucuresti, serviciul de gazduire a sediului social este mult mai avantajos din acest punct de vedere. Astfel, pentru doar cateva sute de lei pe an, nu va trebuie sa va faceti griji pentru nimic. Mai mult, puteti alege acest tip de serviciu pentru cateva luni, pana gasiti un sediu mai potrivit sau in functie de alte nevoi. Pe langa gazduirea efectiva a sediului, puteti opta si pentru alte servicii, precum receptia corespondentei si notificarile aferente acesteia.

Daca va hotarati sa infiintati un SRL si doriti sa folositi serviciile noastre de inmatricualre si gazduire a sediului social, dar si pe cele de contabilitate, puteti lua legatura cu specialistii nostri pentru oferte personalizate.

De ce sa optati pentru gazduirea sediului social in Bucuresti?

Serviciul de gazduire a sediului social in Bucuresti are mai multe avantaje, nu doar costurile reduse in comparatie cu o chirie conventionala, insa acesta este principalul motiv pentru care multi oameni de afaceri aleg acest serviciu. Mai jos, va prezentam si alte beneficii ale acestui serviciu:

  • gazduirea sediului social poate veni cu alte servicii conexe precum primirea corespondentei si trimiterea acesteia la o adresa convenita cu clientul;
  • nu este nevoie de acordul vecinilor la contractarea unui astfel de serviciu;
  • lista de documente aferente dovedirii sediului social este redusa substantial;
  • nu exista costuri de intretinere la folosirea unui serviciu de gazduire a sediului social.

Gazduirea sediului sediului social este o solutie optima pentru cei care sunt la inceputul unei afaceri si care nu au nevoie de un spatiu mare in care sa isi desfasoare activitatea. Astfel, acestia is pot stabili un punct de lucru intr-un spatiu mai mic, iar sediul social printr-un astfel de serviciu.

Specialistii nostri va pot explica in detaliu avantajele folosirii gazduirii sediului social in Bucuresti. In cazul in care doriti sa mutati o firma din alt oras in Bucuresti, gazduire de sediul social poate fi o optiune viabila pentru cei care nu sunt familiarizati cu preturile si zonele in care ar putea inchiria spatii de lucru. Mai jos, puteti urmari si un video pe aceasta tema:

De ce sa infiintati o firma in Bucuresti?

Multi oameni de afaceri sunt atrasi de capitala tarii cand vine vorba de infiintarea unei firme. Bucurestiul este unul dintre cele mai performante orase ale tarii din punct de vedere economic, dar si a pregatirii fortei de munca.

Conform unei publicatii importante, Bucurestiul a fost considerat cel mai bun oras pentru afaceri din Romania. Astfel:

  • Bucurestiul a atras peste 50% din fondurile alocate pentru cercetare si dezvoltare la nivel national;
  • aproximativ 9,5% , adica putin peste 2 milioane de locuitori din populatia Romaniei se regasesc in Bucuresti;
  • Bucurestiul singur genereaza peste 20% din Produsul Intern Brut (PIB) al tarii, iar impreuna cu judetul Ilfov procentul creste la 25%;
  • capitala are si una dintre cele mai scazute rate ale somajului la nivel national, de doar 1,4%.

Serviciul nostru de gazduire a unui sediu social in Bucuresti este personalizat, de aceea va invitam sa ne contactati pentru informatii suplimentare despre el. Va stam la dispozitie si cu servicii de infiintare a firmei in Bucuresti.