Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Rezervare nume firma

Rezervarea numelui firmei reprezinta unul dintre primii pasi necesari in deschiderea unei noi companii si se realizeaza la Oficiul Registrului Comertului corespunzator razei in care se afla sediul social. Este recomandat ca antreprenorii sa propuna trei nume diferite pentru companie, din pricina faptului ca rezervarea se face la nivel national.

Acesta este numai unul dintre pasii necesari in procesul de infiintare firma in Bucuresti insa antreprenorii sunt nevoiti sa respecte in totalitate prevederile pentru alegerea numelui.

Documentele pentru rezervarea numelui firmei

Lista de mai jos cuprinde informatiile necesare pentru rezervare nume firma la ONRC:

  • date identificare solicitant: nume, domiciliu, carte identitate, CNP, precum si functia.
  • denumiri companie: cele trei nume propuse pentru companie, inscrise in ordinea preferintelor.
  • documente suplimentare: in cazul in care cererea este insotita de documente aditionale, acestea vor fi specificate.
  • date transmitere comunicare: este necesar ca solicitantul sa ofere datele pentru transmiterea comunicarii rezultatului rezervarii.

Rezervarea se face pe o perioada limitata, urmand ca dupa expirarea acestui timp sa se poata face o noua rezervare. Cei interesati de infiintare firma in Bucuresti si in tara trebuie sa stie ca pentru unele tipuri de nume, precum cele care contin cuvinte precum universitate, scoala, institut, national, etc, este nevoie de acord special.

Alte conditii pentru infiintare firma in Bucuresti

Rezervarea numelui pentru viitoarea firma reprezinta numai unul dintre pasii necesari pentru infiintare firma in Bucuresti. Antreprenorii sunt nevoiti si sa pregateasca documentele constitutive, care vor include toate detaliile lagate de activitatea companiei, sediul social si informatii despre administrator si actionari. Mai mult decat atat, este nevoie si de un capital social, cu valoarea de 200 lei pentru infiintare SRL.

Expertii nostri va pot ajuta cu mai multe informatii despre infiintari firme in Bucuresti si in tara. Va invitam sa ne contactati pentru o lista completa a serviciilor oferite.