Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Infiintare firma in Ploiesti

Infiintare firma in Ploiesti

Odata unul dintre cele mai important orase industriale ale tarii, Ploiestiul este astazi cautat mai mult de firme din domeniul serviciilor. Oamenii de afaceri, insa, pot alege si alte sectoare de activitate pe care le pot dezolta cu succes in Ploiesti.

Procesul de infiintare al unei firme in Ploiesti poate fi unul foarte usor si de scurta durata daca solicitati ajutorul specialistilor nostri. Noi va putem ajuta sa economisiti timp si energie pe care sa le investiti in alte activitati legate de deschiderea afacerii dvs. in Ploiesti

Doriti sa deschideti o afacere in cel mai scurt timp posibil? Va invitam sa accesati platforma noastra de infiintari de firme online.

Care sunt principalii pasi pentru infiintarea unei firme in Ploiesti?


Agentii nostri sunt specialisti in infiintari de firme si se pot ocupa cu succes de inregistrarea firmei dumneavoastra. la Registrul Comertului local. Echipa noastra va infiinta firma dumneavoastra in Ploiesti in doar cativa pasi:

  1. rezervarea unui nume unic pe care l-ati ales pentru viitoarea dumneavoastra firma din Ploiesti;
  2. gasirea unui sediu social in Ploiesti si semnarea documentelor aferente obtinerii lui;
  3. stabilirea obiectului de activitate al firmei si depunerea capitalului social in functie de tipul de societate ales;
  4. pregatirea (redactarea si notarizarea) urmata  de semnarea actelor redactate de agentii nostri;
  5. depunerea documentelor la Registrul Comertului din Ploiesti si inregistrarea in scopuri de TVA.

Aceste etape sunt destul de usor si rapid de completat cu ajutorul agentilor nostri din Ploiesti.

Rezvervarea unui nume la infiintarea unei firme in Ploiesti

Odata tipul de societate sub care veti deschide firma a fost ales, puteti rezerva numele la Registrul Comertului. Pentru a simplifica procedura si a va asigura ca nu veti intampina dificultati, consultantii nostri va recomanda sa propuneti cel putin 3 nume spre rezervare. Printre acestea se va afla si cel dorit pentru firma dumneavoastra. Procedura de rezervarea a unui nume pentru o societate a fost simplificat, astfel incat nu mai este supus niciunei taxe.

Stabilirea sediului social pentru o firma in Ploiesti

Gasirea unui sediu social la infiintarea unei firme, indiferent ca aceasta va activa in Ploiesti sau in alt oras al tarii, este cea mai dificila etapa, deoarece poate dura destul de mult. De cele mai multe ori, cei care infiinteaza firme aleg sa inchirieze apartamente sau spatii comerciale, in functie de nevoile lor. Noi va propunem, insa, serviciile de gazduire a sediului social in Ploiesti. Avantajele acestuia sunt:

  • rapiditatea in obtinerea unui sediu social;
  • mult mai putina documentatie de depus la Registrul Comertului ;
  • flexibilitate in personalizarea pachetului de servicii aferente gazduirii sediului social;
  • pretul mult mai mic fata de o chirie traditionala.

Nu ezitati sa luati legatura cu firma noastra pentru informatii complete de serviciile noastre de gazduire a sediului social pentru viitoarea dumneavoastra firma din Ploiesti sau alte orase ale tarii.

Alegerea obiectului de activitate la infiintarea unei firme

Stabilirea obiectului de activitate al unei firme este unul dintre cei mai importanti pasi la inmatricularea unei societati in Ploiesti. Astfel, acesta trebuie ales din nomenclatorul CAEN care contine toate codurile aferente activitatilor care pot fi intreprinse. O societate trebuie sa aiba un singur obiect principal de activitate, insa poate avea mai multe obiecte secundare.

Daca aveti nevoie de ajutor la stabilirea obiectului de activitate al firmei si incadrarea lui in conformitate cu codurile CAEN, agentii nostri din Ploiesti va stau la dispozitie. Printre tipurile de societati pe care va putem ajuta sa le infiintati in Ploiesti se numara PFA-urile, SRL-urile si SA-urile.

Acte necesare la inmatricularea unei firme in Ploiesti

Pentru infiintarea unei firme in Ploiesti va trebui sa pregatiti diverse documente, in functie de tipul de societate ales. Agentii nostri va vor explica ce documente trebuie sa pregatiti si vor redacta restul documentelor care trebuie depuse la Registrul Comertului. Printre acestea, actul constitutiv la infiintarea unui SRL este cel mai important. Acesta trebuie sa fie depus impreuna cu o declaratie pe propria raspundere a administratorului firmei, cererea-tip emisa de Registrul Comertului, precum si alte acte.

Agentii nostri pot intocmi si depune toate actele necesare la infiintarea unei firme in Ploiesti.

Inregistrarea in scopuri de TVA si obtinerea avizelor

Ultimii pasi la inmatricularea unei firme in Ploiesti sunt inregistrarea in scopuri de TVA, obtinerea codului EORI (care nu este obligatorie pentru toate firmele) si obtinerea avizelor si licentelor de functionare.

Consultantii nostri din Ploiesti va pot ajuta in acest sens.

De ce sa deschideti o afacere in Ploiesti?

Ploiestiul este unul dintre cele mai mari orase ale tarii si conform Directiei Judetene de Statisitca Prahova:

  • salariul mediu net la nivelul lunii mai 2019 a fost de 2,847 lei;
  • salariul mediul net a fost mai mare cu 14,6% in luna mai 2019 in comparatie cu aceeasi luna a anului trecut;
  • tot in luna mai a acestui an, Ploiestiul avea o rata de somaj de doar 2,2% (destul de scazuta in comparatie cu alte orase ale tarii);
  • in luna mai a acestui an, numarul de turisti a crescut in judetul Prahova, sosirile si innoptarile in unitatile de cazare crescand cu 7,6%, respectiv 7% in comparatie luna mai 2018.

Nu ezitati sa ne solicitati ajutorul daca intentionati sa infiintati o firma in Ploiesti in cel mai scurt timp posibil.