Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Servicii de contabilitate in Iasi

Servicii de contabilitate in Iasi

Judetul Iasi este unul dintre cele mai dezvoltate judete din Nord-Estul Romaniei, in timp ce orasul Iasi este unul dintre cele mai mari orase ale tarii, asadar numarul de firme inmatriculate aici este destul de mare comparativ cu alte orase din aceeasi regiune. Infiintarea unei firme, insa, nu este ultima etapa din inmatricularea unei  firme, ci reprezinta abia inceputul unei afaceri.

Pentru cei care se afla la inceput de drum, dar si pentru cei care au in spate ani de experienta in firmele lor din Iasi, venim cu servcii de contabilitate. Daca doriti sa infiintati o firma, va punem la dispozitie platforma noastra online, LaRegistru.

Va invitam sa cititi mai jos care sunt principalele servicii de contabilitate pe care vi le oferim in Iasi.

Servicii contabile personalizate in Iasi

Contabilitatea unei firme este cea mai importanta parte dupa infiintarea firmei. Fiind un proces continuu, este foarte important ca aceasta sa fie realizata cu ajutorul unor specialisti contabili. Astfel, va punem la dispozitie urmatorarele servicii de contabilitate in Iasi:

  1. servicii de inregistrare in scopuri fiscale, de TVA si de obtinere a codului EORI (pentru firmele cu activitati economice in alte tari UE);
  2. servicii de evidenta contabila si de contabilitate primara care constau in tinerea contabilitatii tuturor documentelor care intra si ies din firma;
  3. servicii de salarizare care constau in inregistrarea soft-ului specializat a platii salariilor, concediilor, etc.;
  4. servicii de intocmire si depunere a declaratiilor si situatiilor financiare ale firmei;
  5. servicii de analiza financiara si de consultanta fiscala pentru cei care solicita astfel de solutii;
  6. servicii de audit si de expertiza contabila care pot fi solicitate atat de cei care au firme mici, cat si medii sau mari in Iasi.

Daca sunt servicii de contabilitate pe care nu le-am mentionat, insa de care sunteti interesati, contabilii nostri va stau la dispozitie pentru ajutor. De asemenea, agentii nostri va pot ajuta la infiintarea unei firme in Iasi.

Serviciile noastre de infiintare firma si de contabilitate sunt personalizate, astfel incat toate solicitarile dumneavoastra vor fi tratate in mod individual.

Inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA in Iasi

Firmele recent inmatriculate la Registrul Comertului din Iasi mai au doar cativa pasi pana la inceperea propriu-zisa a activitatii comerciale, si anume inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA si obtinerea licentei sau avizului de functionare. Cu ajutorul nostru, atat procedura de infiintare a firmei dumneavoastra din Iasi, cat si inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA sunt realizate in cel mai scurt timp posibil. Astfel, veti avea timp sa va ocupati de alte proceduri legate de demararea activitatii comerciale.

Serviciile noastre contabile in Iasi va sunt puse la dispozitie de contabili acreditati de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECAR).

Servicii de contabiliate primara si de evidenta contabila in Iasi

Serviciile de contabilitate primara si de evidenta contabila sunt, probabil, unele dintre cele mai importante pentru o firma din Iasi sau din orice alt oras al tarii. Astfel, inregistrarea tuturor facutrilor, bonurilor si a altor documente contabile, cat si pastrarea lor respectand normele contabile si legale, inseamna o contabilitate nu doar corecta, ci si eficienta. Serviciile noastre contabile in Iasi inseamna sa nu incarcati departamentul contabil intern cu sarcini care pot fi externalizate. Pentru cei care doresc, serviciile noastre contabile pot inlocui infiintarea unui departament contabil, astfel incat sa puteti canaliza resursele umane cat si cele financiare dedicate unui intreg departament contabil.

Ne vom asigura ca toate serviciile noastre contabile din Iasi sunt oferite sub forma unor solutii personalizate care sa raspunda nevoilor dumneavoastra si ale firmei.

De ce sa infiintati o firma in Iasi?

Dupa cum am scris mai sus, Iasiul este unul dintre cele mai importante judete ale tarii, numeroase firme mari alegand sa se stabileasca acolo. Din punct de vedere economic, conform Strategiei de Dezvoltare Economica si Sociala a Judetului Iasi 2014 – 2020:

  • orasul Iasi are cel mai mare numar de angajati din judet, mai exact 85% din intreaga forta de munca;
  • de asemenea, municipiul Iasi contribuie cu 71% la cifra de afaceri totala a judetului;
  • Zona Metropolitana a orasului Iasi concentreaza peste 83% din numarul total de firme din judet;
  • aceste firme genereaza peste 87% din cifra de afaceri la nivel de judet.

Pentru servicii de contabilitate complete in Iasi, nu ezitati sa ne contactati. Va amintim ca va putem ajuta si sa infiintati o firma in Iasi.