Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Arad

Gazduire sediu social in Arad

Infiintarea unei firme in Arad presupune stabilirea tipului de societate, parcurgerea unor etape pentru inmatricularea firmei si inmatricularea acesteia. Daca alegerea tipului de societate nu este dificila, alte etape pot dura mai mult si pot presupune anumite piedici. Printre cele mai des intalnite piedici este cea legata de gasirea unui sediu social in Arad.

Pentru astfel de situatii, agentii nostri va pun la dispozitie serviciul de gazduire a sediului social in Arad. Va invitam sa descoperiti platforma noastra LaRegistru care va va ajuta in procedura de infiintare a firmei.

Gasirea unui sediu social in Arad

Aradul este, alaturi de Timisoara si Oradea, unul dintre orasele mari din vestul tarii. Infiintarea unei firme aici nu este grea, insa gasirea unui sediu social care sa corespunda cerintelor si bugetului dumneavoastra poate fi mai dificila. De asemenea, trebuie tinut cont si de cerintele de conformitate impuse de Registrul Comertului in privinta sediului social.

Un sediu social pentru o firma din Arad sau orice alt oras al tarii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

 1. trebuie sa fie un spatiu care sa aparatina unuia dintre actionari sau sa fie inchiriat pentru a fi folosit ca sediu social;
 2. sediul social trebuie dovedit la infiintarea firmei prin anumite documente (acestea depind de felul in care a fost dobandit sediul social);
 3. acordul vecinilor este necesar la folosirea ca sediu social a unui apartament situat intr-un bloc de locuinte;
 4. nu toate camerele unui apartament pot fi folosite ca sediu social la inmatricularea unei firme;
 5. o camera sau un spatiu comercial nu poate fi folosita ca sediu social pentru mai multe societati;
 6. serviciul de gazduire a sediului social este acceptat de catre Registrul Comertului in baza a doua legi.

Specialistii nostri va pun la dispozitie servicii de gazduire a sediului social in Arad la preturi avantajoase. Va puteti baza pe noi daca aveti nevoie de asistenta juridica pentru infiintarea unei firme in Arad.

Ce este gazduirea unui sediu social si cum poate fi folosita in Arad?

Gazduirea unui sediu social este un serviciu care poate fi oferit doar de catre firme si birouri de avocatura, conform legii care reglementeaza aceasta profesie. Cei care doresc sa infiinteze firme in Arad pot beneficia de un astfel de serviciu in baza unui contract de asistenta juridica semnat pe o perioada limitata de timp (durata maxima este de un an de zile).

Serviciul nostru de gazduire a sediului social in Arad este deseori folosit impreuna cu cel de infiintare al firmei, astfel obtinandu-se preturi mult mai avantajoase.

Aducem la cunostinta clientilor nostri ca serviciul de gazduirea a sediului social in Arad, precum si in alte orase ale tarii, este valabil pentru infiintarea firmelor de tip SRL si SA. De asemenea, infiintarea unui SRL este cel mai des asociata acestui serviciu.

Cum sa obtineti serviciul de gazduire a sediului social in Arad

Daca doriti sa infiintati o firma in Arad si va intereseaza serviciul nostru de gazduire a sediului social in acest oras, puteti lua legatura cu agentii nostri pentru detaliile legale in aceasta privinta.

La modul general, serviciul se bazeaza pe un contract care va fi depus la Registrul Comertului, nefiind nevoie de alte documente justificative (contract de comodat sau de chirie, sau de acordul vecinilor), acesta fiind unul dintre principalele beneficii ale gazduirii sediului social al societatii dumneavoastra din Arad.

Avantajele gazduirii sediului social in Arad

Va prezentam mai jos cateva dintre avantajele alegerii gazduirii unui sediu social in Arad:

 • pretul este unul dintre cele mai mare beneficii ale acestui serviciu, avand in vedere preturile chiriilor in Arad;
 • gazduirea sediului social se face in cateva ore de la semnarea contractului, asadar veti avea un sediu social intr-o perioada foarte scurta de timp;
 • gazduirea sediului social nu este valabila doar pentru infiintarea unei firme noi, ci si pentru mutarea sau deschiderea unui punct de lucru in Arad.
 • nu veti avea nevoie de multe documente pentru obtinerea unui astfel de serviciu in Arad ;
 • gazduirea sediului social vine si cu alte servicii precum ridicarea si redirectionarea corespondentei.

Un alt serviciu important aferent gazduirii sediului social in Arad este accesul la sali de conferinta moderne si complet utilate si echipate. Nu trebuie decat sa ne anuntati cu cateva zile inainte de intentia dumneavoastra de a folosi o sala de conferinta.

Serviciul de gazduire a sediului social in Arad este oferit in deplina siguranta de catre agentii nostri, asadar va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.